Nelly Furtado diéta fogyás Ronaldo hízás Cameron Diaz Gerard Depardieu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességek közül sokan zárták sikeresen 2015-öt diéta szempontjából: több magyar és külföldi világsztárnak is jelentős súlyvesztést hozott az elmúlt 12 hónap. No nem mindenki volt szerencsés, ha diétáról és a súly megtartásáról van szó: íme néhány ismert ember, akik bizony jócskán kikerekedtek 2015-ben. 

Nelly Furtado

Nem idén láttuk először dúsabbnak az énekesnőt, 2015-re azonban jócskán kikerekedett az egykor törékeny sztár. Nelly az utóbbi években egyébként is hajlamos volt a fogyásra és a hízásra, mostanra azonban ez már látványos méreteket öltött. Pedig a jojóeffektus nem kifejezetten jó a szervezetnek, veszélyeiről már itt írtunk is korábban.

Nelly Furtado 2012-ben és 2015-ben Forrás: AFP

Cameron Diaz

A színésznő - akinek nemrég kerültek elő a meztelen képei - az év elején mondta ki a boldogító igent, bő fél évvel az esküvője után azonban már jóval szélesebb csípővel és popsival fotózták az egykor sportőrült világsztárt. Anno arról is szóltak a hírek, hogy a színésznő kisbabát vár, és ez az oka a súlytöbbletnek, de pocaknak még nyoma sincs. Az azonban vitathatatlan, hogy nem néz ki rosszul pluszkilókkal sem a színésznő, aki évekkel ezelőtt azért volt, hogy túlzásba vitte a szálkásítást.

Cameron Diaz 2014-ben és 2015-ben Forrás: AFP, Northfoto

Ronaldo

Emlékeztek még a tökéletesen kisportolt testű, brazil sztárfocistára? Nos, Ronaldo már nem az a Ronaldo, és erről a róla néhány nappal ezelőtt készült fotók tanúskodnak. A sportoló az utóbbi években próbálkozott már jó néhány diétával, ám szemmel láthatóan egyik sem jött be neki. Vagy lehet, hogy csak az új "trend", az aputest miatt növesztett méretes pocakot? Reméljük, hogy nem!

Ronaldo 2007-ben és 2015-ben Forrás: AFP, Northfoto

Tudtad?

Az úszóguminak vagy sörhasnak is nevezett, derék- és hastájon kialakuló zsírpárna a szakértők szerint halálosabb lehet, mint az általános elhízás, ugyanis már korábbi kutatások is kimutatták, hogy a centrális elhízás összefügg a teljes, valamint a szív- és érrendszeri elhalálozás megnövekedett kockázatával.

Gérard Depardieu

A színész sosem sportos alkatáról volt híres, idén azonban kicsit elszaladt vele a ló, ami már az egészségére is káros hatással lehet. Egy róla készül szeptemberi fotón egyértelműen látszik, hogy a színész nem 1-2 kilót szedett magára, hanem ennél sokkal többet. Arról eddig nem szóltak a hírek, hogy ez egy filmszerep kedvéért történt-e, így csak remélni tudjuk, jövőre sokkal tudatosabb lesz az életmódját illetőn a francia színészóriás.

Gérard Depardieu 2010-ben és 2015-ben Forrás: AFP
Emilio egy hónap alatt 18 kilót hízotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151218-emilio-enekes-egy-honap-alatt-18-kilot-hizott-amikor-osszekerult-parjaval.htmlAmikor az énekes összejött párjával, Tinával, hamar felcsúsztak rá a kilók - neki ez jut eszébe először a karácsonyról.Ez Zsír!--Mi történhetett? Kórosan sovány Angelina Joliehttp://www.life.hu/ez-zsir/20151216-angelina-jolie-kulseje-egyre-ijesztobb-csont-es-bor-mi-tortenhetett-a-sztarral.htmlAz Oscar-díjas sztár jelenleg Kambodzsában forgat egy háborús drámát, melynek ő a rendezője. A most róla készült fotók alapján a színésznő nagyon lefogyott. Ez Zsír!--Most lebukott! Kiderült, minek köszönheti formás fenekét Amber Rosehttp://www.life.hu/ez-zsir/20151218-amber-rose-rapper-fenekparnanak-koszonheti-formas-popsijat.htmlA botrányainál csak az idomait emlegetik többet Amber Rose-nak, akit a minap Los Angeles utcáin kaptak lencsevégre – és ezzel hivatalosan is elárulta, mitől is kerekedik annyira híres popója. Ez Zsír!OrigoIlyen vékonynak még nem láthattad Kim Kardashiant - Megdöbbentő fotó került előhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151216-kim-kardashian-nyolc-evvel-ezelotti-vekony-fotot-posztolt.htmlLeesett az állunk Kim Kardashian nyolc évvel ezelőtti fotójától, mely egy fotózáson készült róla. Ilyen vékonynak ugyanis még sosem láthattuk a celebnőt. Ez Zsír!--Pirner Alma: Meghálálja a test, hogy éveken keresztül foglalkoznak velehttp://www.life.hu/ez-zsir/20151218-pirner-alma-rudtancos-meselt-a-mozgasrol-terhessegrol.htmlBár mára javult a helyzet, sokak fejében a rúdtánc még mindig egy erotikával túlfűtött előadás, amit a csillogó bárok és a sztriptíz világával kapcsolnak össze. Ez a különös tánc azonban sokkal több ennél: mozgásforma, alakformáló tevékenység és versenysport, aminek itthon is vannak jeles képviselői. Pirner Alma, a magyarországi rúdtánc meghonosítója hiánypótló művet alkotott, mikor könyvében összefoglalt mindent e megfoghatatlan műfajról – többek közt erről, a szülés utáni sportolásról és jövőbeli terveiről mesélt. Ez Zsír!--Gyömbér, a hideg, téli napok sztárja - Érdemes megszeretni!http://www.life.hu/ez-zsir/20151215-gyomber-miert-erdemes-enni-milyen-jotekony-hatasai-vannak.htmlA klasszikus téli fűszerek egyik legjellegzetesebbje a gyömbér, ami egy sokkal összetettebb fűszer, mint gondolnád. Számtalan okot fel tudnánk sorolni, miért is jó, ha télen mindig van a hűtődben egy nagyobb darab gyömbér, de íme a 4 legfontosabb! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.