Photoshopolással vádolták az anyukát, pedig csak sokat fogyott

Forrás: Twitter/abigaillee95 -
fotó Photoshop anyuka fogyás Facebook komment
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 20 éves lány fél év alatt szabadult meg a korábbi testsúlya felétől. Nagyon büszke volt a végeredményre, amit meg is osztott a világhálón, azonban nem a várt reakciókat kapta. 

Abigail Peters kamaszkora óta küzd a súlyával, ezért is volt annyira boldog, mikor mérlegre állt. Mikor már készen állt rá, posztolt magáról egy fotót a Facebookon, hogy megmutasson egy előtte-utána állapotot. A kommentelők azonban dicséret helyett megvádolták őt azzal, hogy nem is ő szerepel a bejegyzésen, és hogy csak photoshopolta magának a tökéletes testet - írja a The Sun.

Forrás: Twitter/abigaillee95

A lány azt nyilatkozta,, hogy az elején még rosszul estek neki a gonosz hozzászólások, de később megtanulta, hogy nem foglalkoznia velük. "Végre jól érzem magam a testemben, és úgy nézek ki, ahogy mindig is akartam. Nem érdekel, hogy ki mit gondol" - mondta Abigail.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.