Banicz Noémi alakja tökéletes – így edz és étkezik Miss Perfect Body

Miss Perfect Body szépségverseny Banicz Noémi testmozgás életmód edzés alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsony előtt ismét bizonyították szépségüket a magyar lányok: december 20-án a kínai Nancsingban rendezett Miss All Nation Pageant versenyen a 18 éves kaposvári Banicz Noémi zsebelhette be a Miss Perfect Body díjat. De vajon a fiatal életkoron kívül mi kell még a tökéletes testhez? Erről faggattuk a magyar szépséget. 

Noémi 18 éves, 2013-ban indult először szépségversenyen Kaposváron, ám ott még nem sikerült díjat szereznie. Persze kicsit elkeseredett, ám a rosszkedve nem tartott sokáig, tapasztalatszerzésnek fogta fel a dolgot. „A verseny után kezdett jobban érdekelni a szépségipar; ekkor döntöttem el, hogy ebben szeretnék dolgozni. Jobban figyeltem a táplálkozásra, a sportra, a divatra, és folyamatosan követtem a nagyobb szépségversenyeket, divatbemutatókat” – meséli a fiatal lány.

Forrás: Facebook/Banicz Noémi

A következő év már sikeresebb volt Noémi számára: a 2014-es Miss Hungaryn különdíjas lett, így sok szakmabelivel megismerkedhetett a verseny alatt. Az itteni sikereinek is köszönheti, hogy ő képviselhette hazánkat idén a decemberi megmérettetésen.

Forrás: Facebook/Banicz Noémi

Fiatal kora ellenére Noémi nagyon tudatosan figyel az életmódjára: rendszeresen és sokat edz, de a táplálkozásban is tudja, mi a jó neki.

A has- és a farizmokra fektetek nagyobb hangsúlyt, de a láb, a kar, a hát és a mell edzése sem marad ki.”

Noémi az étkezésére is nagy hangsúlyt fektet, tisztában van azzal, hogy a cukor nem tesz jót a szervezetnek, így ehhez igazította az étrendjét is.

Fotó: Miki Beatzy Bemer/Facebook/Banicz Noémi

Így fest Noémi egynapi étrendje

A fiatal lány változatosan étkezik, de általában a következők szerint épül fel egy napja:

Reggel: 2 extrudált kenyér sonkával, szalámival, paradicsommal, paprikával

Tízórai: 1 narancs vagy alma

Ebéd: 2-3 főtt tojás vagy grillezett csirkemell, esetleg pulykamell párolt zöldséggel

Uzsonna: gyümölcs

Vacsora: saláta friss zöldségekből, esetleg párolt zöldség, például brokkoli 2 extrudált kenyérrel

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.