Az örök fiatalság titka sokkal egyszerűbb, mint gondolnád

Forrás: Instagram/Laura Gordon -
életkor diéta fiatalság egészséges táplálkozás fitnesz egészséges életmód edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Laura Gordon egy igazi fitneszőrült, aki 48 éves kora ellenére simán letagadhat akár 20 évet is. A sport- és egészségmániás Instagram-sztár elárulta, minek köszönheti kirobbanó formáját.

Heti nyolcszor edz, és csak és kizárólag egészséges, feldolgozatlan élelmiszereket fogyaszt Laura Gordon, akinek látványa önmagáért beszél: 48 éves kora ellenére huszonéves lányokat megszégyenítő formákkal rendelkezik.

Forrás: Instagram/Laura Gordon

A fitneszőrült nő, aki civilként ingatlanügynökként dolgozik, mindennapjait közel félmillióan követik Instagramon, elmondása szerint azonban nem mindenki képes arra, amit véghez vitt. Laura soha nem dolgozott a fitnesziparban, az edzést és a hozzá tartozó életmódot úgy kezeli, mintha a második munkája lenne.

Forrás: Instagram/Laura Gordon

"Mindig elmagyarázom, hogy azért nem vagyok kövér, mert minden egyes alkalommal egészségesen táplálkozom.

Változtass 2016-ban: térj át az egészséges életmódra!

Kevesen vannak, akik nem fogadkozással kezdik az új évet, ám a lendület sajnos elég hamar elmúlik. Nem kell feltétlenül megvárnod a januárt ahhoz, hogy változtass az életmódodon, de ha már úgyis itt az év eleje, tegyél egy próbát, hátha most jött el a te időd! Az egészséges életmódra áttérni közel sem olyan nehéz, mint gondolod - a Life.hu cikéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.