mellrák blog mellizom Pink Ribbon edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – ezúttal a Pink Ribbon kerül terítékre.

Év elején kerültem közel ehhez a betegséghez, pontosabban a megismeréséhez – addig nem volt napirenden nálam a mellrák. Pontosabban idén volt alkalmam olyan embereket megismerni, akik már átvészelték ezt a betegséget, sőt futottam is a színeikben.

Egy kedves, egykor érintett ismerősömtől kaptam a meghívást arra az órára, ahol

kifejezetten a mellrákkal műtött nők számára kialakított program mozgásait végzik.

Fotó: Lindmayer Zsolt

Mint kívülálló, nem érintett – és mostanra sportmúlttal rendelkező – egyén kíváncsi voltam a tematikára, és arra is, hogy milyen benyomásokat kelt bennem a speciális edzés, ezért belebújtam a szerepbe egy óra erejéig.

Fotó: Lindmayer Zsolt

Ha érdekel a teljes bejegyzés, és szeretnéd tudni, mire jó még ez az edzésmódszer, kattints IDE, a Move it, Blondie! blogra!

Kipróbáltuk: gerincjógahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151221-kiprobaltuk-gerincjoga-hamori-barbi-a-move-it-blondi-bloggere.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – ezúttal a gerincjóga kerül terítékre. Ez Zsír!--Kipróbáltuk: Aikidóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151103-kiprobaltuk-aikido-hamori-barbi-a-move-it-blondi-bloggere.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten az aikidó kerül terítékre. Ez Zsír!ThinkstockKipróbáltuk: tollaslabdahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150526-kiprobaltuk-tollaslabda-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlMég nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz a nyárra. Edzésre fel – a héten a tollaslabda kerül terítékre.Ez Zsír!ThinkstockKipróbáltuk: slacklinehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150622-kiprobaltuk-slackline-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlMég nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a slackline kerül terítékre.Ez Zsír!--Kipróbáltuk: Pump!http://www.life.hu/ez-zsir/20150521-kiprobaltuk-pump-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlMég nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra, ehhez azonban a rendszeres mozgás szinte kötelező. Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz a nyárra. Edzésre fel - a héten a Pump! kerül terítékre.Ez Zsír!OrigoKipróbáltuk: akro jógahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150928-kiprobaltuk-akro-joga-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten az akro jóga kerül terítékre. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.