Így formálja fantasztikus alakját Hódi Pamela - Szexi fotó!

Forrás: Instagram/Hódi Pamela -
Hódi Pamela TV2 Amerika tengerpart Édes Élet edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg Berki Krisztián az edzőteremben gyúr, addig Pamela a kis Natival a tengerparton formálja testét.

Pamela megmutatta, hogyan fejleszti izmait és tartja formában gyönyörű testét Amerika legszebb tengerpartján. Berki Krisztián párja ötletesen kitalálta, hogy a reggeli séta közben, hogyan erősítheti tricepszét és popsiját. Kislánya pedig addig is élvezte, hogy anyukája mellett szaladgálhat.

Forrás: Instagram/Hódi Pamela

Apánk amíg gyúr, Én rávettem magam itt Floridában a rendszeres testmozgásra. Napfelkelte előtt, amikor még nincs túl meleg, Natikával séta a parton, majd egy kis női fekvőtámasz és tricepsz napágy segítségével 5x12, és levezetésnek egy kis popsi gyakorlat padra fellépés 5x20 lábanként" – írta a kép mellé Pamela.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!
Jógaórával leptük meg Iszak Esztithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160112-iszak-esztit-a-viva-tv-musorvezetojet-gerincjoga-orara-vittuk.htmlA gyönyörű műsorvezetőt elcsaltam egy jógaórámra, és bár sejtettem, hogy ügyesen végrehatja majd a nehezebb testtartásokat is, arra nem gondoltam, hogy remek jógatársra lelek benne. Ez Zsír!--Pirner Alma gyermekével edz - Tündéri fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160113-pirner-alma-rudtancos-szexi-anyuka-maris-edzesbe-lendult-es-kisfiaval-treningezte-magat.htmlA szexi anyuka nem tétlenkedik, teljes gőzzel edz, és már azt is kitalálta, hogyan tudja kisfiával együtt élvezni a mozgás örömét. Ez Zsír!--Dér Heni intim fotót posztolthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160112-der-heni-enekesno-intim-fotot-posztolt-es-megmutatta-hogyan-edzi-testet-otthonaban.htmlAz énekesnő bepillantást engedett egy igazán intim pillanatába, amikor kis topban és forrónadrágban pózol. Ez Zsír!--Mi imádjuk, de nagyon! A Life.hu szerkesztőinek kedvenc zabkásareceptjeihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160111-a-life-hu-szerkesztoinek-kedvenc-zabos-receptjei.htmlHa ételekről van szó, nagyon nem vagyunk egyformák, A Life.hu szerkesztőségében azonban hihetetlen népszerűséget vívott ki magának a zab. Imádjuk ezzel indítani a reggelt, ezért el is hoztuk nektek kedvenc zabos receptjeinket: következzenek variációk, zabkására! Ez Zsír!--Elképesztő fotó! Lábak nélkül, kerekesszékben is keményen edz egy férfi http://www.life.hu/ez-zsir/20160114-nincsen-laba-megis-elkepesztoen-edz-egy-ferfi-foto-ma-mar-sajat-edzoterme-is-van.htmlZack Ruhl nem mulaszt el egy napot sem anélkül, hogy ne menne le az edzőterembe. A testmozgás a mindene, pedig az élet már gyermekként kegyetlen volt hozzá. Ez Zsír!--Luxusyachton élvezkedett a dögös Alessandra Ambrosio: Popsifotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160113-alessandra-ambrosio-luxus-yachton-mutatta-meg-dogos-testet.htmlA 34 éves modell párja yachtján élvezi az életet Brazília partjainál – mi pedig csak irigykedünk a szexi Victoria’s Secret angyalra. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.