Bombatesttel szaunázik Magyarország legszebbje, Nagy Nikoletta

Forrás: Facebook/Nagy Nikoletta -
szauna fotó Nagy Nikoletta szépségkirálynő edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell úgy döntött, hogy a hétvégét lazítással tölti, és egy wellness szállodában piheni ki az elmúlt hetek kemény munkáját. 

A 2015-ös év Miss Universe a december 20-i, Las Vegas-i világdöntő után már alig várta, hogy egy kicsit pihenhessen. Niki az edzések mellett a szaunába is leugrott, ahol megmutatta tökéletes alakját a rajongóknak.

Nagy Nikoletta Forrás: Facebook/Nagy Nikoletta
Akik 2016-ban sem állnak le a diétával: tanulj a sztároktól egészségesen étkezni!http://www.life.hu/ez-zsir/20160115-khloe-kardashian-gisele-bundchen-gwyneth-paltrow-edzese-es-etkezese-2016-ban.htmlA január a fogadalmak hónapja: nemrég mutattunk néhány trükköt, hogyan térj át az egészséges életmódra, és elárultuk, melyek lesznek azok az ételtrendek, amiket idén érdemes lesz kipróbálnod. Ha még mindig nehezen szánod rá magad a változásra, tanulj a legelhivatottabb sztároktól: lássuk, 2016-ban hogyan tartja magát karban Gisele Bündchen, Khloe Kardashian és Gwyneth Paltrow! Ez Zsír!--Micsoda testek! Közös címlapon pózol Alessandra Ambrosio és Cristiano Ronaldohttp://www.life.hu/ez-zsir/20160116-kozos-cimlapon-pozol-alessandra-ambrosio-es-cristiano-ronaldo.htmlÜtős címlappal indítja az évet a GQ magazin: Alessandra Ambrosio és Cristiano Ronaldo közös fotói tényleg elég dögösre sikeredtek... Ez Zsír!OrigoMagyarországon legnagyobb az elhízottak aránya Európábanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160116-magyarorszagon-legnagyobb-az-elhizottak-aranya-europaban.htmlMagyarország a világon a harmadik, Európában pedig az első helyen áll az elhízottak aránya alapján felállított listán - közölte a Magyar Obezitológiai és Mozgásterápiás Társaság főtitkára.Ez Zsír!ThinkstockEz aztán a dögös fellépőszerkó! - Dér Heni kitett magáérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160116-der-heni-enekesno-felleporuhaja-nagyon-dogos.htmlA Megasztárban feltűnt énekesnő elképesztően szexis szerelésbe bújt a pénteki fellépése előtt. A felvétel Instájának követőit is lenyűgözte. Ez Zsír!--Megbánta gyomorszűkítő műtétjét a 275 kilós nő, mert elvette tőle az evés öröméthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160114-brittani-fulfer-275-kilos-no-megbanta-gyomorszukito-mutetjet.htmlA 34 éves Brittani Fulfert évek óta nem látta a férje meztelenül, és alig tudta megfürdetni magát a sok feleslegtől. Ezeken a problémákon is segít a lány napokban végrehajtott gyomorszűkítő műtétje, amit azonban már meg is bánt. Ez Zsír!ThinkstockJógaórával leptük meg Iszak Esztithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160112-iszak-esztit-a-viva-tv-musorvezetojet-gerincjoga-orara-vittuk.htmlA gyönyörű műsorvezetőt elcsaltam egy jógaórámra, és bár sejtettem, hogy ügyesen végrehatja majd a nehezebb testtartásokat is, arra nem gondoltam, hogy remek jógatársra lelek benne. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.