Kakikapszulával fogyna Nyertes Zsuzsa

fogyás Nyertes Zsuzsa hízás kapszula kaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő semmitől sem riadna vissza, ha a pluszkilóktól kellene megszabadulnia.

Székletátültetéssel segítenék a fogyni vágyókat amerikai kutatók - erről volt szó többek közt a reggeli Mokkában. A műsor vendége volt a témában Dr. Beró Mariann, gasztroenterológus - akit telefonon szólaltattak meg -, a stúdióban pedig Nyertes Zsuzsa fejtette ki véleményét. Elárulta, ha hirtelen felszaladna rá tíz kiló, komolyan elgondolkodna azon, hogy kipróbálja ezt a kapszulát.

„Elgondolkoztam, amikor meghallottam a hírt, hogy másnak a székletét kell lenyelni, igaz, kapszulában. Aztán elgondolkoztam, hogy biztos van benne ráció. (...) Én sosem tagadtam meg magamtól a jó falatokat, mert sosem volt problémám a súlyommal. Ha mégis elhíznék, ha másért nem, a színpadért biztosan bevenném" – mondta Zsuzsa.

Bizar gyógymódok

A Life.hu cikkéből megtudhatod, egyes szakértők azt állítják, a vizeletnek számos hatékony felhasználási módja van. A méhlepényükből készült smoothie-val pedig egy angliai nő erősíti a kismamákat.
Zabpehely másként: három fűszer, amivel nagyon feldobhatod http://www.life.hu/ez-zsir/20160118-zabpehely-maskent-3-fuszer-amivel-nagyon-feldobhatod.htmlKevés finomabb, gyorsabb és táplálóbb reggeli van a zabkásánál, ami pedig különösen jó benne, az az, hogy abszolút szabadon variálható, mivel ízesíted. Vannak klasszikus, mindenki által kedvelt fűszerek, amikkel nagyjából minden zabkása működik, de sosem késő új recepteket megtanulni: íme, három fűszer, ami garantáltan még finomabbá teszi a tökéletes reggelit! Ez Zsír!--Kiderült Jennifer Lopez tökéletes alakjának titka!http://www.life.hu/ez-zsir/20160119-ezt-a-dietat-koveti-jennifer-lopez-a-tokeletes-alakert.htmlAz énekesnő személyi edzője elárulta, hogyan tartja magát formában a latin díva. Szigorú és jól átgondolt diétát követ! Ez Zsír!--Betegen sem hagyja abba az edzést Rebel Wilsonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160118-rebel-wilson-betegen-is-edz-hogy-ledolgozza-a-karacsonyi-evest.htmlA színésznő nagyon eltökélte, hogy januárban ledolgozza a krácsonykor felszedett felesleget. Ez Zsír!--Micsoda látvány! Így fest Bódi Sylvi teste a madagaszkári naplementébenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160117-bodi-sylvi-modell-csodas-teste-igy-fest-a-madagaszkari-naplementeben-micsoda-latvany.htmlA modell, aki legutóbb egy hatalmas vadállattal pózolt, most egy jóval szolidabb képet tett ki nyilvános közösségi oldalára.Ez Zsír!--Ki ez a pasi? Nagyon kigyúrta magát John Krasinskihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160116-john-krasinski-szinesz-uj-filmje-kedveert-nagyon-kigyurta-magat.htmlJohn Krasinski nem tartozott a különösebben szexi hollywoodi pasik közé - eddig. Új filmje kedvéért azonban igencsak megváltozott a sztár külseje. Nekünk nagyon bejön! Ez Zsír!--Vegán éttermet nyit a Machete sztárja, Danny Trejohttp://www.life.hu/ez-zsir/20160116-vegan-ettermet-nyit-a-machete-sztarja-danny-trejo.htmlHollywoodban nem ritka, hogy 1-1 sztár éttermet nyit, így tette ezt korábban számtalan akcióhős. Ám az, hogy épp a Machete főhőse érdeklődik a vegán konyha iránt, elég meglepő fordulat... Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.