Szülés után máris bombaformában van Milla Jovovich

Forrás: Northfoto -
Resident Evil modell fotózás Milla Jovovich terhesség bombaforma szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
9 hónapja adott életet második gyermekének a 40 éves színésznő, a legfrissebb róla készült képek alapján pedig máris újra visszanyerte versenysúlyát.

Milla Jovovichot Malibu partjainál kapták lencsevégre egy fotózása alatt, ahol az exszupermodell pizsama helyett egy gyönyörű vörös ruhában pózolt a kamerák előtt.

Forrás: Northfoto

Az exmodell, akinek tavaly áprilisban született meg kislánya, Dashiel, a képek tanúsága szerint máris visszafogyott versenysúlyára.

Pizzával fogyott 45 kilót a 19 éves Duncanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160114-duncan-ogilvie-19-eves-fiu-45-kilot-fogyott-es-izmosra-gyurta-magat-mikozben-pizzat-is-evett.htmlA 19 éves Duncan Ogilvie már akkora volt, hogy az XXL-es méretű ruháiba sem fért bele. A fiatal srác eredeti testsúlyának a harmadától szabadult meg. Ez Zsír!Origo"Imádom az úszógumimat!" - Vetkőzős szelfivel ünnepli telt idomait Mar Ortiz valóságshow-sztárhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160119-mar-ortiz-valosagshow-sztar-szelfivel-unnepelte-telt-idomait-es-az-uszogumijat.htmlA Big Woman: Big Love sztárja közösségi oldalán mutatta meg követőinek, mennyire büszke formáira, és esze ágában sincs lefogyni. Ez Zsír!OrigoÁtverte rajongóit Mariah Carey?http://www.life.hu/ez-zsir/20160107-mariah-carey-egy-instagram-fotoval-atverte-rajongoit.htmlAz énekesnő Instagram-oldalára feltöltött nagyon szexi, bikinis képe kapcsán az egész rajongói tábora azt találgatja: vajon valóban lefogyott a díva, vagy csak egy jó néhány évvel ezelőtt készült képet tett közzé magáról? Ez Zsír!--Szóval ez a titkuk? Így edzi magát csinosra a két Victoria's Secret modellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160105-elsa-hosk-es-martha-hunt-modellek-edzenek-a-victorias-secret-sportkollekciojanak-reklamvideojaban.htmlMegtévesztő lehet a helyes pofi és a törékeny alkat: Elsa Hosk és Martha Hunt a világhírű VS arcaként mutatja be a legújabb ruhamárka sportkollekcióját és hihetetlen edzettségüket. Ez Zsír!--Ez ám a has! Kirobbanó formában van a 61 éves Dennis Quaidhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160106-dennis-quaid-61-eves-szinesz-remek-formaban-van-kockahasat-villantott.htmlDurván kipattintotta magát a G.I. Joe: A Kobra árnyéka és a Hús és vér sztárja, akit családi nyaralása alatt kaptak lencsevégre. Ez Zsír!--Az örök fiatalság titka sokkal egyszerűbb, mint gondolnádhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160106-laura-gordon-48-eves-fitneszguru-20-evet-is-letagadhat-annyira-fiatalosan-nez-ki.htmlLaura Gordon egy igazi fitneszőrült, aki 48 éves kora ellenére simán letagadhat akár 20 évet is. A sport- és egészségmániás Instagram-sztár elárulta, minek köszönheti kirobbanó formáját. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.