Durva, hogyan pörög a rúdon a 86 éves nagyi

nagymama torna csoda rúd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idős hölgy biztos nem ma kezdte az ipart, mert fantasztikus, ahogy fiatalokat meghazudtoló módon tornázik.

Lélegzetelállító, ahogy a dédmamakorban lévő asszony felpattan a rúdra és gyönyörű mozdulatokkal kápráztatja el a közönségét. Le a kalappal, mert biztos, hogy sok-sok évi munka van abban, hogy ezek a mutatványok így menjenek 86 évesen.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

Sarka Kata bikinis fotójától olvadozunkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160122-sarka-kata-bikinis-fotot-posztolt-a-facebook-oldalara.htmlHiába repkednek kint a mínuszok, a gyönyörű műsorvezető megszabadult a ruháitól egy fotózás kedvéért. Ez Zsír!--Sportolj úgy, hogy tényleg legyen eredménye: Keresd meg a neked való mozgást!http://www.life.hu/ez-zsir/20160120-mozgas-edzes-es-alakformalas-mi-szerint-erdemes-valasztani.htmlAz új év elején sokan megfogadják, hogy végre elkezdenek mozogni, mostanra azonban már többnyire alábbhagyott a lendület. Pedig ilyenkor érdemes szokássá tenni a heti többszöri edzést, tavasszal és nyáron ugyanis lényegesen több kifogást találni arra, miért is nincs kedvünk edzeni. De milyen mozgást válassz, ha fogyni akarsz, és milyet, ha csak a fittség a cél? Ennek jártunk utána! Ez Zsír!--Apró sortban edzette popsiját Hódi Pamelahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160121-hodi-pamela-a-tv2-edes-elet-sztarja-apro-sortban-edzette-popsijat.htmlPamela ellátogatott egy Miami-i edzőterembe, hogy kicsit gyúrjon a popsijára. Ennek Berki Krisztián különösen örült, mert, ahogy fogalmaz: szeretné "használni is ezt a popsit". Ez Zsír!--Szülés után máris bombaformában van Milla Jovovichhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160120-milla-jovovich-szineszno-es-modell-szules-utan-9-honappal-bombaformaban-van.html9 hónapja adott életet második gyermekének a 40 éves színésznő, a legfrissebb róla készült képek alapján pedig máris újra visszanyerte versenysúlyát. Ez Zsír!--Kakikapszulával fogyna Nyertes Zsuzsahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160119-nyertes-zsuzsa-szineszno-ha-elhizna-kiprobalna-a-kakikapszulat-ami-segit-a-fogyasban.htmlA színésznő semmitől sem riadna vissza, ha a pluszkilóktól kellene megszabadulnia. Ez Zsír!--Több mint 30 kilót hízott 4 hónap alatt Kris Jennerhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160119-kris-jenner-valosagshow-sztar-bikinis-fotoja-kiszivargott-36-kilot-hizott.htmlA K mint Kardashian sztárja a hírek szerint lányai segítségét kérte, hogyan adja le pluszkilóit. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.