Demcsák Zsuzsa lánya túlságosan vékonynak tartja magát

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
vékony Demcsák Zsuzsa testképzavar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiatalkori testképzavarokról kérdezte Szekeres Adriennt és a szakértőt, Dr Nuridsány Esztert Demcsák Zsuzsa, aki lánya problémájára is megoldást keres.

Nem csak a fiatal felnőtt nőket, már a gyerekeket is egyre komolyabban érintik a testképzavarok. Míg a legtöbb fiatalnak éppen az a problémája, hogy nem látja magát elég vékonynak, Demcsák Zsuzsa 10 éves lánya pont, hogy túl soványnak tartja magát. A szakértő szerencsére megnyugtatta a műsorvezetőt, hogy valószínűleg ez a probléma idővel megoldódik. Hallgasd meg a beszélgetést:

Légy a sípályák ördöge – Készülj fel jógával!http://www.life.hu/ez-zsir/20160121-jogaiskola-a-jogaklikkel-keszulj-a-sielesre-jogaval.htmlA síelés nagyon komoly fizikai terheléssel járó sport, így a rá való felkészülés is komoly és speciális tréninget kíván. Mivel legtöbben amolyan „hétvégi, kocasíelők", így az izmaik és az idegrendszerük sincs felkészítve rendesen erre a nagy erőt, állóképességet és egyensúlyt igénylő testmozgásra. A jóga azonban sokat segít ebben! Ez Zsír!Thinkstock3 világsztár, aki rajong a zabért - így fogyasztják ők!http://www.life.hu/ez-zsir/20160122-3-vilagsztar-aki-rajong-a-zabkasaert-igy-eszik-ok.htmlAzt hihetnénk, hogy a világsztárok mindig flancolnak az ételekkel, pedig erről szó sincs: az egészségtudatos celebek is jól tudják, mennyire egészséges a zab, ezért ők is nap mint nap fogyasztják. Most megmutatjuk, hogyan készíti kedvenc zabos finomságát Kate Hudson, Cameron Diaz és Gwyneth Paltrow! Ez Zsír!AFPBrutálisan izmosra gyúrta magát Daniel Radcliffehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160125-daniel-radcliffe-nagyon-kigyurta-magat.htmlHol van már az a kisgyerek, akit a Harry Potterből megismertünk... Daniel Radcliffe már 26 éves és dögös felsőtestet gyúrt magának. Ez Zsír!--Hilaria Baldwint a hatalmas hó sem tartja vissza a jógázástólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160124-hilaria-baldwin-alec-baldwin-felesege-a-hoban-jogazik.htmlA sztárfeleség évek óta bebizonyítja, hogy a legextrémebb helyeken is képes ászanákat gyakorolni: ezúttal a hatalmas hóban tette mindezt. Ez Zsír!OrigoSchobert Norbi 45 évesen is kockahasúhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160124-schobert-norbert-fitnesz-edzo-45-evesen-is-kockahasu.htmlA fitneszguru edzés után szelfizett egyet, fényképe pedig tanusítja, hogy izomból nincs hiány nála.Ez Zsír!--Sportolj úgy, hogy tényleg legyen eredménye: Keresd meg a neked való mozgást!http://www.life.hu/ez-zsir/20160120-mozgas-edzes-es-alakformalas-mi-szerint-erdemes-valasztani.htmlAz új év elején sokan megfogadják, hogy végre elkezdenek mozogni, mostanra azonban már többnyire alábbhagyott a lendület. Pedig ilyenkor érdemes szokássá tenni a heti többszöri edzést, tavasszal és nyáron ugyanis lényegesen több kifogást találni arra, miért is nincs kedvünk edzeni. De milyen mozgást válassz, ha fogyni akarsz, és milyet, ha csak a fittség a cél? Ennek jártunk utána! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.