Álomszép szelfit lőtt Palvin Barbi

Forrás: Palvin Barbara/Instagram -
modell Palvin Barbara szelfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű magyar modell még reggel sem tud olyan képet készíteni, amelyen ne lenne gyönyörű. Az Instagramra legutóbb feltöltött fotója is telitalálat. 

Kevés olyan magyar híresség van, aki annyi lájkot kap egy-egy képéhez, mint Barbi. A szépséges modell ezúttal is szemet gyönyörködtető és buja képet tett ki az oldalára.

Forrás: Palvin Barbara/Instagram

"Most kezdek visszatalálni önmagamhoz"

Alig múlt 21 éves, de immár negyedik éve az egyik nagy kozmetikai márka első és egyetlen magyar szépségnagykövete, sőt a világcéggel most írt alá még egy 2 éves szerződést, pár napja pedig még filmcsillagokkal bulizott és vonult a vörös szőnyegen Cannes-ban. Valljuk be, ezek után az ember nem feltétlenül azt várja egy szupermodelltől, hogy viccelődjön az újságírókkal, elmesélje, mennyire vágyik egy normális férfira, hogy kanbulikba jár, és mit gondol a folyamatos kritikákról. Pedig Palvin Barbi megtette, a Life.hu pedig kifaggatta, amiről csak lehetett.

Egészséges finomságok, amik csökkentik a koleszterinszintethttp://www.life.hu/ez-zsir/20160127-egeszseges-finomsagok-amik-csokkentik-a-koleszterinszintet.htmlA magas koleszterinszint korunk egyik komoly betegsége, ami befolyásolja a cukorbetegségre, a magas vérnyomás kialakulására, az elhízásra és a szívinfarktusra való hajlamot is. Egy jól összerakott étrenddel azonban már sokat tehetsz a koleszterinszint alacsonyan tartásáért, ezért összeszedtünk néhány élelmiszert, amiket érdemes rendszeresen fogyasztanod! Ez Zsír!ThinkstockA Pesti Színház díszletei között jógáztunkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160125-a-pesti-szinhaz-a-dzsungel-konyve-cimu-eloadas-diszletei-kozott-jogaztunk-jozan-laszloval-es-majsai.htmlAz biztos, hogy jógaórát ilyen különleges helyen még sohasem tartottam, hiszen kevés oktató mondhatja el, hogy Mauglival és Bagirával gyakorolt a dzsungelben. Ez Zsír!OrigoSzinetár Dóra elárulta, hogyan hozza magát topformábahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160127-szinetar-dora-elarulta-hogyan-hozza-magat-topformaba.htmlEgy színésznőnek nem csupán hiúsági kérdés, hogy miként fest, hanem a teste egyben a munkaeszköze is. Ráadásul a színpadi jelenlét jó erőnlétet kíván. Mindezekért Szinetár Dóra is odafigyel arra, hogy mit fogyaszt és a testmozgás is helyet kap a napirendjében. Ez Zsír!--Szexi! Tolvai Reninek Jennifer Lopez-popsija lett!http://www.life.hu/ez-zsir/20160127-tolvai-reninek-enekesnonek-jennifer-lopez-popsija-lett.htmlAz énekesnő edzős szelfit posztolt, melyen még a fekete hosszú nadrágban is jól látszik, hogy elképesztően kerek a popsija. Ez Zsír!--Égesd a kalóriákat hóesésben! – Három mozgásforma, amit télen is gyakorolhatsz!http://www.life.hu/ez-zsir/20160125-mozgas-a-szabadban-seta-a-hoban-3-mozgasforma-amit-telen-is-gyakorolhatsz.htmlHóesésben semmi kedved edzeni? Pedig hidd el, nem csak tavasztól őszig érdemes órákat tölteni a szabad levegőn! Ne tartson vissza a nagy hó sem a mozgástól – íme, három szuper edzésforma télre! Ez Zsír!--Hatvanéves lesz, de negyvennek is alig néz ki Ramona Singerhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160126-ramona-singer-20-evet-is-letagadhatna-a-korabol.htmlA celeb hamarosan a hatvanadik születésnapját ünnepli, de nyugodtan letagadhatna korából legalább 20 évet! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.