Emilio párja, Tina életveszélybe került a fogyása miatt

Forrás: Facebook/Mokka -
TV2 fogyás Tina életveszély gyomorgyűrű Édes Élet Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet sztárja 70 kilót adott le gyomorgyűrűvel, ez a hatalmas fogyás viszont durva komplikációt okozott.

Tina gyomorgyűrűvel próbált megszabadulni a felesleges kilóktól, a műtét jól sikerült, le is adott 70 kilót, mégis egy idő után furcsa dudort vett észre a hasán, aminek életmentő műtét lett a vége.

„A nagy fogyástól a zsírszövetek eltűntek, és elengedett a gyűrű állító portja. Amikor testhezálló ruhát vettem fel, kidudorodott a port. Akkor ezt eltávolították, és tulajdonképpen életmentő műtét volt, azóta gyomorgyűrű nélkül tartom a súlyom" – mondta Tina.

Gyorsan, finomat, egészségeset! 4 szuper street food étterem Budapestenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160128-street-food-budapesten-ettermek-ahol-egeszseges-etelek-is-vannak.htmlA street food nem csak hamburgerből és hot dogból áll! Ha olasz ízekre, ázsiai különlegességekre vagy vega finomságokra vágysz, nem kell feltétlenül étteremben órákat ücsörögnöd: íme néhány street food hely Budapesten, ahol megéri kóstolgatnod. Ez Zsír!--Készen állsz az első kihívásra? - „Februárban csak vizet iszom!”http://www.life.hu/ez-zsir/20160127-2016-a-kihivasok-eve-igy-februarban-csak-vizet-iszom.htmlKibírsz 30 napot kávé nélkül? És üdítők nélkül? Próbáld ki egy hónapig, milyen hatással van a szervezetedre, ha elhagyod a mesterséges italokat, és kizárólag az élet forrását, a legősibb elemet, a vizet fogyasztod. Ez Zsír!--Barátnője fürdette a 270 kilós nőt, aki súlya miatt alig bírt lábra állnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160128-june-mccamey-270-kilora-hizott-fia-halala-utan.htmlA négygyermekes anyuka, June McCamey az elmúlt időkben már teljesen rászorult leszbikus élettársára. Mindenben az ő segítségét kellett kérnie, a legalapvetőbb teendőket sem tudta ellátni, hiszen lábra is alig tudott állni. Ez Zsír!--Híradós és fitneszmodell: Szentpéteri Eszter 40 felett érte el az álomalakothttp://www.life.hu/ez-zsir/20160125-hirados-es-fitneszmodell-szentpeteri-eszter-fitneszversenyzo-lett-40-felett.htmlEszter korábban dolgozott a Hír TV-ben és a közmédiában, jelenleg is az MTVA munkatársa: ő az egyperces híradó egyik műsorvezetője és szerkesztője. De hogyan lesz 40 felett fitneszversenyző egy olyan tévésből, akitől világéletében távol állt a mozgás? Ez Zsír!--50 kilót fogyott és testépítő lett az egykor túlsúlyos anyukahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160127-50-kilot-fogyott-es-testepito-lett-a-tulsulyos-anyuka-nathalia-teixeira.htmlAz egykor 120 kilós Nathalia Teixeira ma már nemzetközi body builder versenyeken mutatja meg formás testét, pedig korábban a gyorskaják megszállottja volt és napi 5000 kalóriányi csokoládét fogyasztott. Ez Zsír!--Szexi! Tolvai Reninek Jennifer Lopez-popsija lett!http://www.life.hu/ez-zsir/20160127-tolvai-reninek-enekesnonek-jennifer-lopez-popsija-lett.htmlAz énekesnő edzős szelfit posztolt, melyen még a fekete hosszú nadrágban is jól látszik, hogy elképesztően kerek a popsija. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.