Kritizálták a súlya miatt, most szépségversenyt nyert Mar Tarres humorista

Forrás: Facebook/Mar Tarres -
súly súlytöbblet kritika szépségverseny plus size test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A perui humorista hölgy megelégelte a külsejét illető megjegyzéseket, ám fogyókúra helyett egy figyelemfelkeltő Facebook-kampányba kezdett, amelyben bikiniben és alig fedő ruhákban mutogatta magát. Most ő lett az év legjobb bikiniteste.

Na, ki nevet a végén? Mar Tarres éveken át kapta a kritikákat testsúlya miatt, a 28 éves humorista lánynak azonban esze ágában sem volt lefogynia.

Forrás: Facebook/Mar Tarres

Az Argentínában élő, perui származású hölgy Facebook-oldalán kezdett a Screwed-up Girls Stand Up nevet viselő kampányába, amelynek keretei között alig-ruhákban pózolt, így harcolt a plus size méretek elfogadásáért. Nemrég pedig egy internetes szavazáson a közönség őt választotta meg "A nyár legjobb teste" győztesének.

Forrás: Facebook/Mar Tarres

Az emberek az elfogadásra szavaztak, arra a jogra, hogy minden nő részt vehet egy-egy ilyen versenyen anélkül, hogy megkülönböztetnék őket a többiektől

Így lettek ezreket megmozgató motiváló példaképek: Kayla Itsines és Gazdag Tündihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160204-motivalo-peldakepek-kayla-itsines-es-gazdag-tundi-numbava.htmlSzeretnél végre egészségesen élni, és teljesen elkötelezni magad az életmódváltás mellett? Nincs elég motivációd, vagy nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Megmutatjuk, hogy a magyar és a külföldi életmódbloggerek és Instagram-sztárok honnan és hogyan indultak el az egészség, a fittség és a boldogság útján. Ez Zsír!ThinkstockEzért imádják a magyar sztárok a zabothttp://www.life.hu/ez-zsir/20160208-a-magyar-sztarok-kedvenc-reggelije-a-zab-kulcsar-edina-is-imadja.htmlNem csoda, hogy az egészségtudatos magyar sztároknak is a zab az egyik kedvenc reggelije, hiszen gyorsan elkészíthető, sokféle ízzel variálható, ráadásul hosszantartó lendületet ad. Ez Zsír!--Micsoda pasi! Zac Efron izmai láttán te is ledöbbenszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160205-zac-efron-brutalis-izmokat-novesztett-a-szinesz-szivdoglesztoen-fest-foto.htmlA színész az utóbbi években elég szépen kigyúrta magát, és ezt nem is rejtegeti a nyilvánosság előtt. Most egy edzős fotóval lepte meg a rajongó hölgyeket. Ez Zsír!AFPAda fürdőruhában mutatta meg szexi dekoltázsát - Fotó! http://www.life.hu/ez-zsir/20160208-ada-bombaformaban-szexi-dekoltazst-villantott-az-egykori-musorvezeto-foto.htmlAz egykori műsorvezető úgy döntött, hogy egy kis lazítással tölti a hétvégéjét. Az edzés után beugrott az infraszaunába, ahol lőtt is egy szelfit a nem mindennapi látványról. Ez Zsír!--Így lettek ezreket megmozgató motiváló példaképek: Kayla Itsines és Gazdag Tündihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160204-motivalo-peldakepek-kayla-itsines-es-gazdag-tundi-numbava.htmlSzeretnél végre egészségesen élni, és teljesen elkötelezni magad az életmódváltás mellett? Nincs elég motivációd, vagy nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Megmutatjuk, hogy a magyar és a külföldi életmódbloggerek és Instagram-sztárok honnan és hogyan indultak el az egészség, a fittség és a boldogság útján. Ez Zsír!ThinkstockWow! Józan László testével nem bírunk betelnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160205-jozan-laszlo-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-ebredes-utan-is-brutal-izmos.htmlA Barátok közt sztárja éppen Franciaországban tartózkodik, ahol egyenesen az ágyában szelfizett, mi meg elolvadtunk kockahasának láttán. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.