Victoria Beckham csontsoványra fogyott!

fogyás sovány Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Spice Girls egykori tagján soha nem volt egy gramm felesleg sem, de mostanában mégis egyre vékonyabb. Ha így folytatja, úgy járhat, mint Angelina Jolie!

Victoria Beckham alakja mindig is tökéletes volt. Hiába adott életet négy gyermeknek is, teste továbbra is olyan karcsú maradt, mint amilyen azelőtt volt. Neki nem a hízástól, hanem inkább a fogyástól kell tartania. Az üzletasszony ugyanis egyre vékonyabb, így félő, hogy Angelina Jolie sorsára jut, aki már annyira sovány, hogy azonnali orvosi segítségre szorulna!

Forrás: NORTHFOTO
Ezért imádják a magyar sztárok a zabothttp://www.life.hu/ez-zsir/20160208-a-magyar-sztarok-kedvenc-reggelije-a-zab-kulcsar-edina-is-imadja.htmlNem csoda, hogy az egészségtudatos magyar sztároknak is a zab az egyik kedvenc reggelije, hiszen gyorsan elkészíthető, sokféle ízzel variálható, ráadásul hosszantartó lendületet ad. Ez Zsír!--Túlsúllyal küzdő jógaoktató lány lett az Instagram új sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160209-dana-falsetti-tulsullyal-kuzdo-jogaoktato-lany-az-instagram-uj-sztarja.htmlKorábban szorongással és falási rohamokkal küzdött, a jóga azonban megváltoztatta Dana Falsetti teljes életét. Mára több mint 100 ezer ember követi a lány mindennapjait és elképesztő képeit. Ez Zsír!OrigoIrina Shayk jógával gyúrt a Super Bowlrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160208-a-vilaghiru-modell-jogaval-gyurt-a-super-bowlra.htmlA Super Bowl rajongók többsége belehuppant egy kényelmes fotelbe, maga mellé készített egy nagy adag rágcsát, amit egy még nagyobb adag sörrel leöblítettek. Nem így tett azonban Irina Shayk, Bradley Cooper barátnője, aki inkább sportolt a közvetítés előtt. Ez Zsír!OrigoAda fürdőruhában mutatta meg szexi dekoltázsát - Fotó! http://www.life.hu/ez-zsir/20160208-ada-bombaformaban-szexi-dekoltazst-villantott-az-egykori-musorvezeto-foto.htmlAz egykori műsorvezető úgy döntött, hogy egy kis lazítással tölti a hétvégéjét. Az edzés után beugrott az infraszaunába, ahol lőtt is egy szelfit a nem mindennapi látványról. Ez Zsír!--Az 5 legnagyobb hiba, amit fogyókúra közben elkövethetszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160205-legnagyobb-hibakat-amiket-fogyokura-kozben-elkovethetsz.htmlMár hetek óta diétázol, de semmilyen változást nem tapasztalsz? Lehet, hogy olyan apróságokon csúszol el, amiket valójában nem is gondoltál hibának. Most megmutatjuk, milyen szabályokra kell odafigyelned a sikeres diétáért. Ez Zsír!--Micsoda fenék! Beyoncé kerek idomokkal lépett színpadra http://www.life.hu/ez-zsir/20160208-beyonce-csodas-fenekkel-lepett-fel-a-super-bowlon-fotok-az-enekesno-alakjarol.htmlA világsztár hónapok óta keményen edzhetett, hogy ilyen mesés alakkal léphessen fel a több milliós közönség előtt a Super Bowlon. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.