122 kilót nyomott, most fitneszmodellversenyt nyert a 26 éves Conner Rensch

Forrás: Facebook/Conner Rensch -
fitneszverseny súlyveszteség diéta fogyás öngyilkosság fogyókúra edzés fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nebraskai Conner Rensch annak idején az öngyilkosságot fontolgatta, elképesztő átalakulása óta azonban másoknak állít példát saját sikertörténetével.

Bár a nagy súlyvesztés nyomot hagyott a bőrén, Conner Rensch elmondása szerint egyáltalán nem bánja a striáit. A 26 éves nő a főiskolára kerülve kezdett el fogyókúrázni és edzeni, az elmúlt évek alatt pedig sikerült teljesen átalakítani a testét.

Ilyen volt - és ilyen lett Conner Forrás: Facebook/Conner Rensch

Az egykor 122 kilós lány most mindössze 65 kilót nyom, nemrég pedig megnyerte a World Beauty Fitness And Fashion fitneszversenyt.

Kritizálták a súlya miatt, most szépségversenyt nyert Mar Tarres humoristahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160209-mar-tarres-perui-humoristat-kritizaltak-a-sulya-miatt-most-ove-lett-a-nyar-legjobb-teste.htmlA perui humorista hölgy megelégelte a külsejét illető megjegyzéseket, ám fogyókúra helyett egy figyelemfelkeltő Facebook-kampányba kezdett, amelyben bikiniben és alig fedő ruhákban mutogatta magát. Most ő lett az év legjobb bikiniteste. Ez Zsír!OrigoHiába sportolsz, mégsem fogysz? Ez lehet az oka!http://www.life.hu/ez-zsir/20160211-ezert-nem-fogyaszt-hosszu-tavon-a-kocogas.htmlHa valaki rendszeresen kocogni kezd, eleinte megszabadul jó néhány kilótól, majd ez a hatás leáll, és a súly nem változik. Ismerős a helyzet? Így tudsz változtatni rajta! Ez Zsír!--Tilla megmutatta izmos felsőtestéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160211-tilla-edzoterembe-jar-es-megmutatta-felsotestet-a-rajongoinak.htmlA műsorvezető mostanában egyre több időt tölt az edzőteremben. Meg is villantotta kemény munkájának eredményét! Ez Zsír!--Ezért imádják a magyar sztárok a zabothttp://www.life.hu/ez-zsir/20160208-a-magyar-sztarok-kedvenc-reggelije-a-zab-kulcsar-edina-is-imadja.htmlNem csoda, hogy az egészségtudatos magyar sztároknak is a zab az egyik kedvenc reggelije, hiszen gyorsan elkészíthető, sokféle ízzel variálható, ráadásul hosszan tartó lendületet ad. Ez Zsír!--Borbás Marcsi szigorú diétába kezdetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160211-borbas-marcsi-a-kozteve-gasztroangyal-musorvezetoje-szigoru-dietaba-kezdett.htmlA Gasztroangyal felvételei alatt a műsorvezető finomabbnál finomabb ételek kóstolhat, ám most eljött a fogyókúra ideje. Ez Zsír!--Victoria Beckham csontsoványra fogyott!http://www.life.hu/ez-zsir/20160209-victoria-beckham-nagyon-lefogyott-felo-hogy-angelina-jolie-sorsara-jut.htmlA Spice Girls egykori tagján soha nem volt egy gramm felesleg sem, de mostanában mégis egyre vékonyabb. Ha így folytatja, úgy járhat, mint Angelina Jolie! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.