Megkönnyíti a fogyást az okosmelltartó!

Forrás: Youtube -
fogyás melltartó okos edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sportmelltartónak álcázott igazi szuperkütyüt készül piacra dobni az egyik cég. A ruhadarab nemcsak kényelmes lesz, de sok mindenben segíti viselőjét.

Az okosmelltartó minden olyan tulajdonsággal bír majd, ami sportolás közben elvárható. Állítható pántjai teszik kényelmessé. Légáteresztő és izzadságelvezető anyaga pedig arról gondoskodik, hogy kellemesen érezzük magunkat mozgás közben is.

Forrás: Youtube

Emellett viszont a legnagyobb különlegessége a rejtett szenzorokban rejlik, amik folyamatosan figyelik a tested, miközben edzel. Mérik a vérnyomásodat, és azt is ellenőrzik, hogy mennyi kalóriát égetsz el. A mért adatokat pedig a telefonodon keresztül ellenőrizheted. A nem hétköznapi melltartó természetesen nem is olcsó, 150 dollárba, azaz körülbelül 40 ezer forintba kerül.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.