Hosszú Katinka elárulta, mit csinál alvás és bulizás helyett

úszónő Hosszú Katinka alvás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka, aki jeleleg nagyon-nagyon szerelmes, újabb motiváló üzenettel látta el Facebook-oldalának követőit.

"Küzdj, amíg ők alszanak. Tanulj, amíg ők buliznak. Élj úgy, ahogy ők álmodnak" - írta a világ legjobb úszójának megválasztott Hosszú Katinka.

"Küzdj, amíg ők alszanak. Tanulj, amíg ők buliznak.Élj úgy, ahogy ők álmodnak." #IronNation #IronLady #HWAPO"Grind...

Közzétette: Katinka Hosszu2016. február 22.
Hosszú Katinka csodás, szerelmes üzenettel indítja a reggelünkethttp://www.life.hu/intim/20160218-hosszu-katinka-csodas-szerelmes-uzenetet-irt-ki-a-facebook-oldalara.htmlHosszú Katinka, aki legutóbb nagyszerű ajándékot kapott, most egy őszinte üzennel bíztatja követőit, hogy ne adják fel és keressék az igazit. Intim--Nehéz döntések előtt áll Hosszú Katinka: Shane-nel választaniuk kellhttp://www.life.hu/news/20160213-hosszu-katinka-uszono-nehez-dontes-elott-all-milyen-szamban-usszon-rioban.html"Még nem véglegesek az olimpiai számaim, most már választanunk kell" - nyilatkozta Hosszú Katinka az M4 Sportnak Kecskeméten, ahol az Univer 24 órás úszóünnepén vett részt.News--Jelenleg senki nem akar foglalkozni a Hosszú Katinka-üggyelhttp://www.life.hu/news/20160212-az-uszoszovetseg-a-magyar-olimpiai-bizottsagtol-varja-a-hosszu-katinka-ugy-megoldasat.htmlHosszú Katinka nem fog indulni a győri úszó országos bajnokságon, mivel nem akarja megszakítani az amerikai edzőtáborozását. Ezt a Magyar Olimpiai Bizottság közölte Kiss László szövetségi kapitánnyal.NewsMTIHosszú Katinka: "3 éve nincs olyan nap, hogy ne lettünk volna együtt"http://www.life.hu/intim/20160211-hosszu-katinka-uszono-es-ferje-shane-tusup-3-eve-nincs-olyan-nap-hogy-ne-lettunk-volna-egyutt.html"Úgy ébredünk, mint férj és feleség, de az edzésen már teljesen más szerepben vagyunk" - mesélte az úszónő, aki hosszú idő után adott interjút. Méghozzá közöset a férjével, Shane Tusuppal. Intim--Hosszú Katinka újabb három számban győzött Amiens-benhttp://www.life.hu/news/20160206-hosszu-katinka-uszo-ujabb-harom-szamban-gyozott-amiensben.htmlHosszú Katinka - a pénteki nyitónaphoz hasonlóan - szombaton is három számban győzött a Golden Tour elnevezésű, pénzdíjas franciaországi sorozat második állomásán, Amiens-ben.NewsAFPHosszú Katinka nevével meggyűlt a bajuk a franciáknakhttp://www.life.hu/sztarok/20160205-hosszu-katinka-uszono-iron-lady-nevevel-meggyult-a-baja-a-franciaknak-amiensben.htmlAz Iron Lady is megmosolyogta, amikor Amiens-ben viccesen elírták a nevét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.