10 dolog, amit a természetesen karcsú emberek másképpen csinálnak

vékony diéta karcsúság életmód fogyókúra edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak emberek, akik soha nem aggódtak a súlyuk miatt, és soha nem is volt gondjuk vele. A Cornell Egyetem professzorai szerint ők nem feltétlenül a szerencsés génjeiknek köszönhetik alakjukat, hanem néhány életmódbeli szokásuknak. Íme 10 olyan dolog, amit a vékony emberek nem csinálnak.

1. Nem hagyják ki a reggelit.

A kutatás során megkérdezettek 95%-a minden napot reggelivel kezd, és több mint a felük ügyel arra, hogy zöldséget is, gyümölcsöt is tartalmazzon a nap első étkezése.

2. Nem követ semmilyen őrült diétát sem.

74%-uk csak ritkán, 48%-uk pedig egyáltalán nem fogyókúrázott még.

Forrás: Thinkstock

3. Nem éreznek bűntudatot az evés miatt.

A karcsú emberek imádnak enni, örömmel és elégedettséggel tölti el őket, ha finom falatokat ehetnek. Még akkor is, ha túleszik magukat.

4. Nem vonnak meg maguktól semmit.

Figyelnek a testük jelzéseire, és amit megkívánnak, azt nem tagadják meg maguktól.

Forrás: Thinkstock

5. Nem viszik túlzásba a mozgást.

A kutatás során megkérdezettek 32%-a hetente kétszer edz, 27%-uk három vagy négy alkalommal, míg 10%-uk abszolút nem sportol. Bár a mozgás valóban fontos része az egészségünknek, az ideális testsúly elérése és megőrzése legnagyobb részben nem a sporttól függ.

6. Ha a súlyukról van szó, nem dugják a homokba a fejüket.

A kutatásban részt vevők fele saját bevallása szerint heti egyszer áll mérlegre - nem naponta és nem soha.

7. Nem csak salátát esznek ebédre.

Mindössze a megkérdezettek 38%-a mondta, hogy mindennap salátát ebédelt. Hogy a többiek mit választanak a nap második étkezésére, az nem derült ki a tanulmányból.

Forrás: Thinkstock

8. Nem isznak szénsavas üdítőket.

Nem oltja a szomjat, és még hizlal is.

9. Kerülik az alkoholt.

10-ből hárman tartózkodnak az alkoholfogyasztástól - derült ki a tanulmányból.

10. Nem tesznek arra, hogy mit esznek.

A megkérdezettek 90%-a saját bevallása szerint figyel arra, hogy étkezések során mi kerül a szervezetébe.

Alig lehet ráismerni Alanis Morissette énekesnőre - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160204-alanis-morissette-enekesnonek-nem-sikerult-megszabadulnia-a-pluszkiloktol.htmlSzinte csak árnyéka egykori önmagának a Grammy-díjas énekesnő, aki a minap smink nélkül, elhanyagolt külsővel lépett utcára a kaliforniai Venice-ben. Ez Zsír!--A családi fitnesz a jó alak titka? Így őrzi meg elképesztő formáját a 40 éves anyukahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160223-belinda-norton-smith-40-eves-edesanya-szerint-a-gyerekekkel-kozos-aktiv-programok-a-jo-alak-titka.htmlBelinda Norton-Smith 40 éves, két gyerek büszke anyukája, és saját bevallása szerint élete során soha nem volt még ennyire jó a teste, mint most. Ez Zsír!OrigoKritizálták a súlya miatt, most szépségversenyt nyert Mar Tarres humoristahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160209-mar-tarres-perui-humoristat-kritizaltak-a-sulya-miatt-most-ove-lett-a-nyar-legjobb-teste.htmlA perui humorista hölgy megelégelte a külsejét illető megjegyzéseket, ám fogyókúra helyett egy figyelemfelkeltő Facebook-kampányba kezdett, amelyben bikiniben és alig fedő ruhákban mutogatta magát. Most ő lett az év legjobb bikiniteste. Ez Zsír!OrigoAz ott egy kis pocak? Mintha kissé meghízott volna Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160210-jennifer-aniston-szineszno-meghizott-egy-kisse.htmlA Jóbarátok sztárja a Zoolander második részének New York-i premierjén vonult végig a vörös szőnyegen - egy kicsit kerekebben, mint korábban. Ez Zsír!--Szülés után máris bombaformában van Milla Jovovichhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160120-milla-jovovich-szineszno-es-modell-szules-utan-9-honappal-bombaformaban-van.html9 hónapja adott életet második gyermekének a 40 éves színésznő, a legfrissebb róla készült képek alapján pedig máris újra visszanyerte versenysúlyát. Ez Zsír!--Több mint 30 kilót hízott 4 hónap alatt Kris Jennerhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160119-kris-jenner-valosagshow-sztar-bikinis-fotoja-kiszivargott-36-kilot-hizott.htmlA K mint Kardashian sztárja a hírek szerint lányai segítségét kérte, hogyan adja le pluszkilóit. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.