Végigedzette terhességét a fitneszedző

Forrás: Instagram/ingerindubai -
izomzat terhesség edzőterem szülés fitneszedző Norvégia várandóság edzés Dubai
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Inger Houghton terhessége alatt sem hagyott fel edzésével, mi több, szülés előtt pár nappal is húzódzkodott és súlyt emelt. A norvég fitneszedzőt sokan vádolták felelőtlenséggel - miközben nemrég egy egészséges kisbaba boldog anyukája lett.

Inger Houghton mindennapjait közel 85 ezren követik Instagramon: a norvég származású fitneszedző, aki jelenleg Dubajban él, leginkább azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy kismamaként sem hanyagolta a mozgást.

Forrás: Instagram/ingerindubai

Olyannyira nem, hogy még a szülése előtti napokban is az edzőteremben volt. A 31 éves anyukát sokan támadták azért, amiért várandóssága idején is nehéz súlyokat emelt avagy hatalmas pocakkal húzódzkodott, mondván, mindez árthat a babájának.

Forrás: Instagram/ingerindubai

Várandósan is fitten - Sportolj a terhesség alatt!

A várandósság egy egészen különleges állapot. A kilenc hónap alatt, amíg várod a kisbabád, folyamatos változáson mész keresztül testileg és lelkileg. A Life.hu itt adott tippeket ahhoz, hogyan tudod karban tartani a szervezeted a terhesség ideje alatt, és milyen sportok vagy mozgásformák segítenek abban, hogy harmóniában maradj önmagaddal és a születendő gyermekeddel.

Lapos has szülés után? Lehetséges!

Már túl vagy a szülésen, és nem olyan a hasad, mint régen? Van megoldás! Számos tévhit él erről a témáról - mi nemcsak ezeket oszlatjuk el, hanem könnyen, otthon elvégezhető gyakorlatokkal is támogatunk a pocak elleni küzdelemben: a cikkért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.