Hová fogy Lilu? Elképesztően vékony lett a műsorvezető

vékony fotó műsorvezető szexi Lilu edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub sztárja az Instagram-oldalán mutatta meg a legújabb róla készült felvételeket. A képeken tisztán látszik, hogy az édesanya bizony nem veti meg a kemény edzést. 

Lilu nagyon dögösen fest ebben a fekete ruhakölteményében, és az alakjára sem lehet panasz. Pimaszság helyett most inkább az elegánsabb külsőt választotta, és ez jól is áll neki. A dereka láttán mindannyian felszisszentünk, hiszen annyira vékony!

Eláll a szavunk a 49 éves Vincent Casseltől: így fest félmeztelenül a színészhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160301-vincent-cassel-49-eves-szinesz-felmeztelenul-elkepeszto-jol-fest.htmlA jelenleg egyedülálló francia színészt Rio de Janeiro napfényes partjainál kapták lencsevégre. Ez Zsír!--Készítsd el a franciák kedvenc reggelijét, a quiche-thttp://www.life.hu/ez-zsir/20160226-keszitsd-el-a-franciak-kedvenc-reggelijet-a-quichet.htmlEgyszerű alaprecept, ami bárhogyan variálható, ráadásul reggelire, tízóraira, de ebédre köretként is kiváló választás. Olvasd el, hogyan készül! Ez Zsír!--3 hatásos gyakorlat a jobb szexérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160226-3-hatatos-gyakorlat-amelytol-jobb-lesz-a-szex.htmlHa eddig nehezen szántad rá magad a mozgásra, a szexre azonban annál inkább, akkor van egy jó hírünk: a kettő nem zárja ki egymást. Csak napi néhány perc, és nem csupán az ágyban tapasztalhatod meg áldásos hatásait, hanem a testeden is észreveheted a változást. Ez Zsír!ThinkstockNem elég, ha csak iszod a vizet – enned is kell azt!http://www.life.hu/ez-zsir/20160225-ivas-helyett-inkabb-egyuk-a-vizet.htmlMa már szinte mindenki tisztában van vele, milyen fontos, hogy a szervezetünk elég folyadékhoz jusson, és hogy a napi ajánlott mennyiség legalább két liter folyadék, ami sokakat arra késztet, hogy szinte egész nap le se tegyék kezükből az italos palackot. A legújabb kutatások szerint azonban ez csak félmegoldás. Ez Zsír!--Sikertörténet: 65 kilót fogyott, most fitneszversenyre készül Gusztihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160222-orfalvy-gusztav-65-kilo-fogyas-utan-fitneszversenyre-keszul.htmlGusztáv egy súlyos sportsérülés után menekült az evésbe. 8-9 éven át tartott ez az állapot, amíg csak evett és szomorkodott a sportkarrierje félbeszakadásán. 155 kiló volt, amikor először lement az edzőterembe, majd többszöri sikertelen próbálkozás után találkozott jelenlegi edzőjével, Schönekker Lászlóval. Közreműködésük elképesztő sikert hozott! Ez Zsír!--Jennifer Lopez edzés közben is vadító - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160223-jennifer-lopez-instagramra-posztolt-magarol-fotot-amin-edzes-kozben-is-nagyon-dogos.htmlA latin díva otthon is azon van, hogy formás idomai még tökéletesebbek legyenek. Mindezt nappalijában is feszülős cuccban végzi. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.