Magyar szépség diadalmaskodott Schwarzenegger versenyén

fotó Kocsis Alexandra győzelem verseny edzés fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kocsis Alexandra a bikini kategóriában állhatott a dobogó legfelső fokára. A lánynak ez volt az első amerikai Arnold Classic megmérettetése. 

A fitneszmodell egy videót is közzétett, melyben elmondta, hogy bár érez egy kis fájdalmat, a győzelemmel járó öröm miatt is megérte végig csinálni. Több sportoló is szép helyezést ért el: Vasvári Nikolett body fintess kategóriában 2. helyen, míg Herbert Anita bikini fintess kategóriában ért el szintén második helyezést - írja a Blikk.

Kocsis Alexandra Forrás: Instagram/szasssza88
7 konyhai gép, ami segít, hogy egészségesen étkezzhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160305-7-konyhai-gep-ami-segit-hogy-egeszsegesen-etkezz.htmlAz egészségünk megőrzésének egyik legfontosabb eszköze az egészséges táplálkozás, ami a közösségi oldalakra posztolt kívánatos gyümölcstálak korában egyre nagyobb divattá is válik. Ma már szerencsére nem néznek furán arra, aki magokat és zöldségeket ropogtat chips helyett, de a boltokban és az éttermekben mégsem mindig egyszerű egészségeset választani. Ez Zsír!OrigoTóth Gabi: "Nem szeretnék nagyon sovány lenni"http://www.life.hu/ez-zsir/20160304-toth-gabi-felszedett-jo-par-kilot-kemeny-edzesbe-kezdett-a-dogos-enekesno-video.htmlAz énekesnőre a Sztárban sztár forgatásai alatt felszaladt 5-6 kiló, így úgy érezte, hogy itt az ideje ellátogatni az edzőterembe. Ez Zsír!--Miért jó napi 50 guggolás? Most megtudhatod!http://www.life.hu/ez-zsir/20160303-ezert-jo-a-napi-50-guggolas.htmlTe már elkezdted a márciusi kihívást? A 30 napos vízkihívás után ebben a hónapban minden nap 50 guggolással tesszük próbára magunkat! Ez Zsír!--8 hónapos terhesen sem hagy fel az edzéssel Chontel Duncanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160303-chontel-duncan-fitneszmodell-8-honapos-terhesen-is-minden-nap-edz.htmlA fitneszmodellen hátulról észre sem lehet venni, hogy várandós, pedig alig pár hét múlva életet ad a gyermekének. Ez Zsír!OrigoA genetikailag vékony emberek 5 titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160302-ot-dolog-amit-azok-is-betartanak-akik-genetikailag-vekony-testalkatuak.htmlHabár sokat számít, de nem minden a genetika. Még a legvékonyabbaknak is van pár praktikájuk, amivel sokáig megőrizhetik kifogástalan alakjukat. Lássuk! Ez Zsír!ThinkstockHorváth Éva nagyon szexi szerelésben edzetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160302-horvath-eva-modell-szexi-szerelesben-edzett.htmlA modell egy testhez simuló fekete edzőruhában mutatta meg tökéletes alakját. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.