Erről a négy plus size nőről beszélt most az egész világ

Forrás: Facebook/Ebony magazine -
címlap nők testképzavar magazin plus size pozitív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van mit eltanulni az Ebony magazin címlapján pózoló a blogger-dizájner GabiFreshtől, az énekesnő Jazmine Sullivantől és Chrisette Michele-től, illetve a színésznő Danielle Brookstól.

Híresek, tehetségesek, gyönyörűek – és iszonyú sikeresek abban, amit csinálnak. Az Ebony magazin márciusi számának címlapjára rögtön négy hölgy is került: GabiFresh, Jazmine Sullivan, Chrisette Michele és Dianelle Brooks arról beszél a lap hasábjain, egy fekete, kerekded idomokkal megáldott nőnek milyen lehet a viszonya a saját testével.

Forrás: Facebook/Ebony magazine

Gömbölyű a divat

2010 januárjában a V magazin "Curves Ahead" fotósorozata atombombaként robbant a divatvilágban. A képeken 44-48-as méretű modellek pózoltak. A lap kétségtelenül hatalmasat kaszált azzal a számmal, és mivel a divat üzlet is, a többi magazin sem engedhette meg magának, hogy az unalomig ismert, vékony modellekkel szerezzen vagy tartson meg olvasókat. Azóta a gömbölyű sláger, a plus-size modellek pedig egyre keresettebbek - a Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.