Napi 3 órát edz a 73 éves fitnesznagyi, Janice Lorraine

Forrás: janicelorraine.com.au -
edzőterem testépítő Ausztrália edzés fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janice 55 évesen, nyugdíjba vonulása után kezdett el edzeni. Ma ő Ausztrália legidősebb testépítő bajnoka.

Nem akart gyenge és öreg lenni, ezért kezdett el edzőterembe járni - állítja magáról Janice Lorraine, aki korábban pszichológusként dolgozott. A 73 éves fitnesznagyi, akit szülőhazája legidősebb testépítőjeként tartanak számon, azóta több hazai is külföldi versenyen is részt vett.

Forrás: janicelorraine.com.au
Magyar finomságok egy brit gasztroblogger szemével - Videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160305-barry-lewis-brit-szakacs-es-gasztroblogger-magyar-desszerteket-es-finomsagokat-tesztelt.htmlBarry Lewis ismert angol szakács és gasztroblogger kipróbálta, hogy ízlik egy igazi britnek a magyar ropi, túró rudi és a többi népszerű eledelünk. Ez Zsír!OrigoCameron Diaz is beállt az okos tanácsokat osztogató sztárok közéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160311-cameron-diaz-szineszno-egeszseg-szepseg-es-fiatalsagmegorzo-tippjei.htmlA köztudottan egészség- és edzésmániás színésznő az öregedésről, a fiatalság megőrzéséről és a termékenységről beszélt egy nemrég adott interjújában. Ez Zsír!--20 étel, amely függőséget válthat kihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160304-20-etel-amely-fuggoseget-valthat-ki.htmlA kutatók egy listán rangsorolták azokat az élelmiszereket, amelyek esetében gondot jelenthet megállni egyetlen adagnál. Ez Zsír!--Micsoda test! Elképesztően néz ki a 42 éves Gabriela Spanichttp://www.life.hu/ez-zsir/20160307-gabriela-spanic-szappanopera-sztar-elkepesztoen-nez-ki-42-evesen-bikiniben.htmlA Paula és Paulina és A bosszú angyala sorozatok sztárja bikiniben köszönt be rajongóinak a Facebook-oldalán. Ez Zsír!--Eláll a szavunk a 49 éves Vincent Casseltől: így fest félmeztelenül a színészhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160301-vincent-cassel-49-eves-szinesz-felmeztelenul-elkepeszto-jol-fest.htmlA jelenleg egyedülálló francia színészt Rio de Janeiro napfényes partjainál kapták lencsevégre. Ez Zsír!--Szöllősi Györgyi: "20 kiló felesleg volt rajtam"http://www.life.hu/ez-zsir/20160225-szollosi-gyorgyi-musorvezeton-szules-utan-20-kilo-felesleg-volt.htmlA Hír TV műsorvezetője szerencsés alkatnak vallja magát: különösebb erőfeszítés nélkül sikerült visszanyernie szülés előtti alakját.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.