egészség guggolás sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – ezúttal a Booty Barre kerül terítékre. 

Az átmozgatás után későbbi kebelbarátunkhoz, a terem szélén található rúdhoz lépünk, ahol hosszú-hosszú perceken át az alábbi feladatokat csináljuk:

Booty Barre Forrás: Lindmayer Zsolt, bootybarre.com

Bizony, lábujjhegyen guggolás különböző formában és módon, mindkét oldalunkra. Apropó itt kimondottan tetszik, hogy miközben folyik rólam a víz, még olyan testtájakra (mint például a csípőre, valamint a comb oldalsó részére) is edzünk, amikre más edzéseken ennyire specifikusan nem szoktunk.

Úgy gondoltam, hogy az eddig lenyomott közel tízezer felülés, amit anno Rubint Réka diktált nekem a laptop monitorján keresztül, igencsak megedzett, de hát tévedtem… nagyon kemény hasizomgyakorlatokkal koronázzuk meg a végéhez érő órát.

Ha érdekel a teljes bejegyzés, és szeretnéd tudni, mire jó még ez az edzésmódszer, kattints ide, a Move it, Blondie! blogra!

Booty Barre az Ez Zsír! magazinban

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.