Gisele Bündchen szakács étrend táplálkozás egészség nyaralás Tom Brady
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik legkeresettebb modellje mindent megtesz annak érdekében, hogy sokáig megőrizze alakját.

Joanne Gerrard Young többszor elkísérte már Gisele Bündchent és sportoló férjét, Tom Bradyt nyaralásaik alkalmából, ahol előre meghatározott, szigorú étrendjüket követve készítette el a sztárpár ételeit.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Gisele Bündchen titka a szigorú, tápanyagdús étrend

Ha még mindig nehezen szánod rá magad a változásra, tanulj a legelhivatottabb sztároktól: lássuk, 2016-ban hogyan tartja magát karban Gisele Bündchen, Khloe Kardashian és Gwyneth Paltrow - a cikkért kattints ide!

Palvin Barbi egyszerűen vadító bikiniben! Íme, a bizonyítékhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160321-palvin-barbi-furdoruhas-kepet-posztolt-instagram-oldalara.htmlLegutóbb a Sports Illustrated magazinban láthattuk Barbit fürdőruhában. Akkor sokan beszóltak a modellnek, és lekövérezték, pedig a magyar szépség alakja úgy jó, ahogy van. Ez Zsír!OrigoA fogyás a takarításnál kezdődikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160319-a-fogyas-a-takaritasnal-kezdodik.htmlMeglepő új kutatási eredmény látott napvilágot: akár kétszer is többet eszünk, ha rendetlenség van körülöttünk a konyhában, mivel ilyenkor stressz hatása alatt állunk. Ez Zsír!ThinkstockTévhitek és tények a sokat kárhoztatott burgonyáról http://www.life.hu/ez-zsir/20160319-tevhitek-a-burgonyarol.htmlAz egyik legnagyobb diétás alapvetés, hogy a burgonya hizlal. Nos, van olyan formája, amikor igen, de eláruljuk, hogy készítsd el, hogy ne szaladjanak fel rád a kilók. Ez Zsír!ThinkstockEz az oka, hogy egyre több az elhízott emberhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160320-egyre-tobb-az-elhizott-ember-nincs-kontroll.htmlAmikor alaposan megpakoljuk a tányérunkat, egyáltalán nem biztos, hogy éhesek vagyunk: egyszerűen csak a szokás hatalmáról van szó. A mai ember ugyanis lényegesen többet eszik, mint nagyszüleink ettek a maguk idejében. Már 20 évvel ezelőtthöz képest is 50 százalékkal nagyobb adagokat kebelezünk be nap mint nap. Ez Zsír!--6 érv a szénhidrátok mellett: ezért ne száműzd őket az étrendedbőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160320-6-ok-amiert-szenhidratot-enned-kell.htmlA szénhidrátok a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozás részei. Bár a közhiedelem úgy tartja, hogy hizlalnak, a szakértők szerint még a legszigorúbb diéta alatt is lényeges, hogy elegendő mennyiséget vigyünk be belőlük a szervezetünkbe az egészségünk megőrzése érdekében. Ez Zsír!ThinkstockEzen múlik, hogy salátát vagy sütit kívánszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160319-minel-tobb-egeszseges-fogas-kerul-a-tanyerunkra-egy-ido-utan-annal-finomabbnak-erezzuk.htmlFelmérések szerint, minél több egészséges fogás kerül a tányérunkra, egy idő után annál finomabbnak érezzük azt, és kevésbé sóvárgunk korábbi kedvenceink után. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.