Rubint Réka meghódított egy pálmafát: Micsoda fotó!

Forrás: Facebook/Rubint Réka -
Rubint Réka fatörzs pálmafa Dominikai Köztársaság izmok edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszedző olyan könnyedén pattant fel a fa törzsére, mintha súlytalan lenne - ebből is látszik, Réka nem csak látszatizmokkal rendelkezik.

Rubint Réka hamarosan hazaérkezik Dominikáról, de az utazás előtt még egy remek fotót osztott meg rajongóival. A fitneszedző olyan könnyedén mászik a fa törzsén, mintha súlytalan lenne. Hiába, neki gyerekjáték minden olyan feladat, amelynek során az izmait kell igénybe venni.

Forrás: Facebook/Rubint Réka
Susan Sarandon balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/sztarok/20160329-susan-sarandon-balesetet-szenvedett-labmerevitot-hord-a-szineszno.htmlA 69 éves színésznőt mosolyogva, hűséges társával kapták lencsevégre a lesifotósok, akik egy kellemetlen meglepetést is megörökíthettek. Susan Sarandon lába ugyanis megsérült. TV + Sztárok--Voksán Virágból újra nyuszilány letthttp://www.life.hu/sztarok/20160329-voksan-virag-playmate-nyuszilany-lett-es-hatalmas-fuleket-kapott-magara.htmlA playmate ezúttal viszont nem a nyuszis magazin címlapján meztelenkedett, hanem igazi fülekkel ugrált a fűben. TV + Sztárok--Megjárta a poklot a Happy Gang egykori énekese, Mohahttp://www.life.hu/sztarok/20160329-moha-enekes-zenesz-a-happy-gang-egykori-enekese-megjarta-a-poklot.htmlMoha mélypontra jutott, majd pszichiátrián kezelték, ám álltja 2016 a visszatérés éve lesz és rendbehozza életét és zenei karrierjét. TV + Sztárok--Öngyilkos akart lenni a Farm első párbajgyőztese, Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20160329-a-farm-cimu-show-jatekosa-dora-ongyilkos-akart-lenni.htmlTöbb fontos embert is elveszített az életéből a háromgyermekes anyuka, aki a tragédiák miatt öngyilkos akart lenni. TV + SztárokOrigoNedvesek és pajkosak: Egymást fürdetik a Farm dögös szöszijei - Videó! (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160328-egymast-furdetik-a-farm-dogos-szoszijei-ime-farm-cinti-es-vivi-kozos-pancsolasa.htmlAz RTL Klub reality-jében sosem áll meg az élet. Szombaton megvolt az első párbaj, most pedig a lányok, leginkább Cinti is Vivi pancsolása borzolja a kedélyeket.TV + Sztárok--Zimány Linda már kiválasztotta a menyasszonyi ruhájáthttp://www.life.hu/sztarok/20160327-zimany-linda-mar-kivalasztotta-a-menyasszonyi-ruhajat.htmlZimány Linda hamarosan betölti a 30-at, ezért természetes, hogy nagyon is foglalkoztatja a családalapítás gondolata – mondta el az Aktív riportjában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.