Napi kétezer guggolás, és olyan feneked lesz, mint az internet két ikersztárjának

Forrás: Northfoto -
plasztikai műtét ikertestvér popsi ikerlány fenék guggolás ikerpár edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miriam és Michelle Carolust szexi, formás alakjuk tette az Instagram sztárjaivá: az ikerpár saját bevallásuk szerint nem a sebészkésnek, hanem a rendszeres edzésnek köszönhetik nőies idomaikat.

Több százezren követik már közösségi oldalukon Miriam és Michelle Carolus mindennapjait. Nem véletlenül: a Floridában élő ikerpár mindent együtt csinálnak, beleértve a napi 2000 darab guggolásukat.

Forrás: Northfoto

Bár sokan azzal gyanúsították a szépészeti klinikán dolgozó ikerpárt, hogy külsejüket elnézve sokkal többször feküdhettek sebészkés alá, mint amennyit bevallottak. Miriam és Michelle azonban állítják: mindössze csak egyszer történt ilyesmi, amikor néhány évvel ezelőtt megcsináltatták melleiket.

Elképesztő változás – Ezt teszi napi ötven guggolás

A Life.hu márciusi kihívása a napi 50 guggolás volt, amelyet kolléganőnk lelkesen véghez is vitt. Tapasztalatait itt osztotta meg veletek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.