Hosszú Katinka embert próbáló pózban edzi brutális hátizmát

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
úszónő Iron Lady izmos Hosszú Katinka izmok edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hazudtolja meg magát az Iron Lady, aki megmutatta milyen, amikor hátizmait különös módon erősíti.

Hosszú Katinka már többször bepillantást engedett edzésprogramjába, ennek köszönhetően láthattuk megint, milyen kemény módszerekkel tartja formában magát. A legutóbbi fotón igazán embert próbáló pózban, férfiakat meghazudtoló izmokkal látható az Iron Lady, aki napról napra bizonyítja, hogy méltó becenevére.

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

Kíváncsiak rá milyen a szép nő Bereczki Zoltán, Geszti Péter vagy Czutor Zoltán szerint? Egyáltalán létezik örökérvényű nőideál? És ha igen, csak a külső számít? A következő pár percben ezekre a kérdésekre keressük a választ.

3 cukormentes édesség, amit az áprilisi kihívás alatt is fogyaszthatszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160405-3-cukormentes-edesseg-amit-aprilisi-kihivas-alatt-is-fogyaszthatsz.htmlAz áprilisi kihívást sokan különösen nehéznek ítéltétek. Nem is csoda: egy-egy finom falat édességet, ha nem is többet, mindennap szívesen fogyaszt az ember. Erről nem is kell teljesen lemondani áprilisban sem, ugyanis vannak olyan egészséges finomságok, amelyekben semmi hozzáadott cukor nincs. Ez Zsír!--Ennyire sosem volt még fitt Nyári Dia: Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160407-nyari-dia-kemeny-edz-itt-az-eredmeny-szexi-fotot-posztolt-a-baratok-kozt-sztarja.htmlA Barátok közt sztárja az utóbbi hónapokban kemény edzésbe kezdett, melynek hamar meg is lett az eredménye. A csinos színésznő dögösebb, mint valaha! Ez Zsír!--Katalin hercegné már nem is lehetne ennél vékonyabb - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160407-nagyon-vekony-lett-katalin-hercegne-vilmos-herceg-felesege.htmlHiába öltött magára legutóbb egy olyan ruhát, mely optikailag nagyítja, még így is nagyon jól látszik, hogy Katalin hercegné mennyire vékony. Aggódnunk kellene? Ez Zsír!--Micsoda bikinitest! Az 50 éves Cindy Crawfordtól elállt a lélegzetünkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160404-az-50-eves-cindy-crawford-szupermodell-csodalatos-bikinialakot-villantott.htmlSzeretnénk mi is így kinézni 50 évesen! Cindy Crawford még mindig elképesztő formában van, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint a férje róla készített fotója. Ez Zsír!Riasztóan vékonyak Victoria Beckham lábaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160404-victoria-beckham-enekesno-es-divattervezo-labai-nagyon-vekonyak.htmlA Spice Girls egykori énekesnője képmegosztó oldaláról köszönt be csontsovány virgácsaival. Ez Zsír!--Nők, akiknek teste még fél évszázad után is vadítóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160405-50-ev-felett-is-dogos-testu-sztarok-courtney-cox-demi-moore-sandra-bullock-michelle-pfeiffer-kim.htmlA kor mintha megfeledkezett volna ezekről a hírességekről. Hiába töltötték már be mindannyian az ötvenedik életévüket, testük még mindig irigylésre méltó! Ez Zsír!AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.