Elképesztő súly! 320 kilót nyomott 15 évesen Jacob Miller

Forrás: Youtube -
műtét fogyás túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig is nagydarab gyermek volt Jacob, egész életében küzdött a súlyával, de tinédzserként érte el a legkritikusabb állapotát.

Kisbaba kora óta biológiai rendellenességgel küzdött Jacob, ami később párosult étkezési zavarral is. Jacob ezért ijesztő ütemben kezdett el hízni. Hamarosan olyan kritikus lett az állapota, hogy a szülei úgy döntöttek, orvoshoz fordulnak, mindhiába

Így nézett ki Jacob a műtét előtt Forrás: Youtube

Mire elérte a 15 éves kort, már 320 kilót nyomott a fiú. Ekkor már az életéért kellett küzdenie, így belement az orvosi beavatkozásba. A szigorú edzésterv és a műtét hatására rövidesen sikerült 35 kilótól megszabadulnia. Azt mondja, a műtét csak az első lépcsőfok, amire azért volt szükség, hogy ne hízzon vissza. A fogyás hatására a cukorbetegségtől is elbúcsúzhatott. Még mindig sokat kell dolgoznia, de története bárkire inspiráló hatással lehet.

Egy évvel a műtét után Forrás: Youtube

Malek Andrea egy vérbeli vegetáriánus konyhatündér! Jöhet rakottas, rántott vagy habart fogás, neki nem jelent akadályt. A hús azonban semmilyen formában nem szerepel a receptkönyvében. Kivéve, ha fiai kérik, de akkor sem készít el akármit:
Vicces jógapercek Bebével – jógaórára vittük az énekesthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160405-bebet-abebe-daniel-enekest-jogaorara-vittuk.htmlA mosolygós énekest, aki nemrég drasztikus fogyókúrán esett át, jógaórára invitáltuk, ahol többet nevettünk, mint izzadtunk. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoTestképzavar vagy motiváció? Avagy mit közvetítenek az Instagram-fotók?http://www.life.hu/ez-zsir/20160407-testkepzavarra-vagy-motivaciora-osztonoznek-sarka-kata-fotoi.htmlSarka Katát több fronton érte támadás az elmúlt hetekben. A sok mocskolódás mögött kirajzolódott egy kérdés, amivel megéri foglalkozni: a fiatalokban valóban testképzavart okozhatnak az Instagram és Facebook-fotók, amiket a posztolójuk motivációnak szánt? Ez Zsír!--Heidi Klum feneke jócskán megereszkedetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160407-heidi-klum-a-tengerparton-napozott-29-eves-baratjaval-bikiniben-fotoztak-a-feneke-megereszkedett.htmlA 42 éves modell fürdőzés közben felhőtlenül élvezte a 13 évvel fiatalabb pasija társaságát. Testének nagy része még mindig irigylésre méltó, a hátsója a kivétel. Ez Zsír!--Hosszú Katinka embert próbáló pózban edzi brutális hátizmáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160407-hosszu-katinka-uszono-iron-lady-megmutatta-hogyan-edzi-testet.htmlNem hazudtolja meg magát az Iron Lady, aki megmutatta milyen, amikor hátizmait különös módon erősíti. Ez Zsír!--3 cukormentes édesség, amit az áprilisi kihívás alatt is fogyaszthatszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160405-3-cukormentes-edesseg-amit-aprilisi-kihivas-alatt-is-fogyaszthatsz.htmlAz áprilisi kihívást sokan különösen nehéznek ítéltétek. Nem is csoda: egy-egy finom falat édességet, ha nem is többet, mindennap szívesen fogyaszt az ember. Erről nem is kell teljesen lemondani áprilisban sem, ugyanis vannak olyan egészséges finomságok, amelyekben semmi hozzáadott cukor nincs. Ez Zsír!--Ennyire sosem volt még fitt Nyári Dia: Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160407-nyari-dia-kemeny-edz-itt-az-eredmeny-szexi-fotot-posztolt-a-baratok-kozt-sztarja.htmlA Barátok közt sztárja az utóbbi hónapokban kemény edzésbe kezdett, melynek hamar meg is lett az eredménye. A csinos színésznő dögösebb, mint valaha! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.