Katus Attila napi tippjei az egészségért – 1.nap

Forrás: Dreamstime -
egészség BikiniBody sport Katus Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján!

Ne hagyj ki egy étkezést sem, mert éhes leszel és a következő alkalommal túleszed magad.

Forrás: Dreamstime

Olvasd el az étel csomagolásán a címkéket és válassz olyan termékeket, amelyeknek magasabb a rosttartalma.

A fogyókúra első lépése: méregtelenítés

Arra nap mint nap odafigyelünk, hogy kívülről megtisztítsuk a testünket: zuhanyzunk, kezet, hajat és fogat mosunk, és az arcunkat is rendszeresen ápoljuk. A belsőnket viszont sokszor elhanyagoljuk, pedig ott is gyűlnek a nemkívánatos salakanyagok, amelyektől időközönként meg kell szabadulni. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Testképzavar vagy motiváció? Avagy mit közvetítenek az Instagram-fotók?http://www.life.hu/ez-zsir/20160407-testkepzavarra-vagy-motivaciora-osztonoznek-sarka-kata-fotoi.htmlSarka Katát több fronton érte támadás az elmúlt hetekben. A sok mocskolódás mögött kirajzolódott egy kérdés, amivel megéri foglalkozni: a fiatalokban valóban testképzavart okozhatnak az Instagram- és Facebook-fotók, amiket a posztolójuk motivációnak szánt? Ez Zsír!--Ezért élnek száz évig a japánok – Lesd el az étkezési szokásaikat!http://www.life.hu/ez-zsir/20160329-lesd-el-a-japanok-taplalkozasi-szokasait.htmlA japánok köztudottan nagyon egészségesek, a várható élettartam alapján a második helyen állnak, és mindössze a lakosság 3,5 százaléka elhízott. Szakemberek szerint a titkuk abban rejlik, hogy az étrendjük gabonában és szénhidrátban gazdag. Ez Zsír!--Unod a monotonitást? Dobd fel a futást extrákkal!http://www.life.hu/ez-zsir/20160405-futas-extrakkal-ha-mar-unod-a-monotonitast.htmlHa már unod a megszokott ritmust, turbózd fel a futást újfajta elemekkel. Lássuk, hogyan küzdhetsz a monotonitás ellen! Ez Zsír!--Papp Melinda fitneszmodell: "Betartom a játékszabályokat, de élhető életet szeretnék"http://www.life.hu/ez-zsir/20160325-papp-melinda-fitneszmodell-az-egeszseges-eletmodrol-meselt.htmlA 22 éves Papp Melinda két versenyszezonon van túl. A sport és az egészséges életmód számára szívügy, de az állat- és környezetvédelem és a társadalmi felelősségvállalás is. Melinda betartja a játékszabályokat, amelyeket egy fitneszmodellnek kell, de mindemellett egy élhető életet szeretne megteremteni. Ez Zsír!--A jóga tényleg a megnyugvásról és az egyensúlyról szól? Íme, a kíméletlen igazság!http://www.life.hu/ez-zsir/20160325-mi-van-akkor-ha-nem-erzed-magad-jobban-a-jogatol.htmlHa bemész egy McDonald'sba, az azért jó, mert egy franchise-rendszerről van szó, ahol mindig, mindenhol, megbízható módon ugyanazt a minőséget kapod. A minőségről persze vitatkozhatunk, de abban az értelemben a McDonald's nagyon is minőségi, hogy profi. Tehát tényleg mindig ugyanazt az élményt nyújtja, amit megszoktál. Teljességgel középszerű. Semmi kilengés. Ezért profi.A probléma ott kezdődik, amikor a jóga is úgy kezd működni, mint egy profi franchise. Van egy elképzelés, egy koncepció, egy konszenzusos "minőség", amit valakik meghatároznak, és annak mentén alakul a vásárlói elvárás. Ez Zsír!ThinkstockŐk a popsiformálás nagymesterei: Jen Selter, Vicky Justiz és Renahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160325-ok-a-guggolas-nagymesterei-jen-selter-vicky-justiz-es-rena.htmlA márciusi kihívás a tökéletes combokról és a kerek popsiról szól. Nézzük, kik azok az Instagram-sztárok, akik igazi példaképek ebben. Lesd el az ő tanácsaikat! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.