Azta! Vadító bikinialakot villantott Pintér Adrienn, alias Ada

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
Pintér Adrienn bikini Ada Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétgyermekes anyuka huszonéves csitriket megszégyenítő képet poszolt magáról Instagram oldalán.

A képet elnézve valószínűleg senki nem mondaná meg, hogy a 33 éves műsorvezető bizony két tízéves fiúcska boldog édesanyja. Bár még csak április van, de alakját elnézve Ada 100 százalékosan felkészült már a nyárra.

Forrás: Instagram/pinter_adrienn_ada_official
Brutális átváltozás: 70 kilótól és pasijától is megszabadult az elszánt nőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160409-christine-carter-70-kilot-fogyott-es-a-pasijat-is-kidobta.htmlA 28 éves Christine Carter másfél évvel ezelőtt 165 centisen több mint 125 kilót nyomott. Túlsúlya már az életét veszélyeztette, barátja azonban őrült féltékenysége miatt nem akarta, hogy a nő lefogyjon. Christine végül 16 hónap alatt majd' 70 kilótól és egy eszement pasitól is megszabadult. Ez Zsír!--Micsoda sikersztori: testsúlya felét dobta le magáról Dagi Vincenthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160409-dagi-vincent-a-tulsulyos-tacsko-17-kilorol-8-kilora-fogyott.htmlDagi Vincent sikersztorija minden túlsúlyos kutyus gazdijának példaértékű lehet: az egyébként apró termetű eb több mint 17 kilósan vágott bele fogyókúrájába és néhány hónap alatt 9 kilót dobott le magáról. Ez Zsír!--Aki tükör előtt eszik, annak elmegy az étvágyahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160409-aki-tukor-elott-eszik-annak-elmegy-az-etvagya.htmlHa fogyni szeretnénk, érdemes a tükör előtt elkölteni vacsoránkat: kevesebbet eszünk ugyanis, ha látjuk magunkat, miközben falatozunk. Különösen igaz ez akkor, ha édességet és egészségtelen gyorsételeket tömünk magunkba.Ez Zsír!--Kávézz az ideális testsúlyért!http://www.life.hu/ez-zsir/20160409-napi-2-4-csesze-kave-hozzajarul-az-eredmenyes-sulytartashoz-allitjak-nemet-kutatok.htmlHa a fogyás nehéz, akkor a súlytartást tekinthetjük még nehezebbnek. Erre azonban megoldást nyújthat napi 2-4 csésze kávé is. Egy friss kutatás szerzői rávilágítottak, hogy a koffein segít a leadott pluszkilók távoltartásában. Ráadásul a kávé mellett más koffeintartalmú italok is így hatnak a testre – mondják a Hannover Medical School szakértői.Ez Zsír!--Elképesztő súly! 320 kilót nyomott 15 évesen Jacob Millerhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160408-jacob-miller-15-evesen-320-kilot-nyomott-mutetre-volt-szuksege.htmlMindig is nagydarab gyermek volt Jacob, egész életében küzdött a súlyával, de tinédzserként érte el a legkritikusabb állapotát. Ez Zsír!OrigoHosszú Katinka embert próbáló pózban edzi brutális hátizmáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160407-hosszu-katinka-uszono-iron-lady-megmutatta-hogyan-edzi-testet.htmlNem hazudtolja meg magát az Iron Lady, aki megmutatta milyen, amikor hátizmait különös módon erősíti. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.