Jennifer Lawrence: "Szeretném, ha nők végre szépnek látnák magukat"

nőideál Jennifer Lawrence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25 éves hollywoodi színésznő úgy érzi, hogy az utóbbi időben egyre kevesebb "normális" nőt látni a címlapokon, és a filmekben.

Jennifer az áprilisi Harper's Bazaarnak adott interjújában beszélt arról, hogy változtatni szeretne a mostani nőideálon, és inkább a természetes alakú, formás testeket kéne előnyben részesíteni - írja a Usmagazine.

Forrás: Youtube

"Örülnék, ha egy új, normális testképet alakítanánk ki. Sokan azt mondják, hogy 'azt szeretjük, ha valakinek átlagos a külseje', pedig a címlapokon nem ezt látjuk viszont. Nekem nincs átlagos külsőm, pedig pilatesezem, és sokkal többet edzek, mint mások. Annyira hozzászoktunk a vékony testképhez, hogy már minden nőt kövérnek látunk, akinek normális alakja van" - nyilatkozta a sztár, aki már hosszú ideje ellenáll Hollywood 'törvényeinek', így nem is hajlandó túlzásba vinni a fogyókúrákat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.