Elképesztő átalakulás! Hihetetlen izmokat növesztett Ashley James

Ashley James test átalakulás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete legjobb formájában van most a reality-sztár! Soha nem volt még ilyen tónusos, és formás a teste.

Végre büszke a testére Ashley James, aki ugyan nem volt kövér, de a feszes és tónusos testtől messze állt az alkata. Rengeteg dolgozott azért, hogy elérje célját, amiben egy személyi edző is segítette.

Ashley James az átalakulás előtt Forrás: Instagram/Ashley James

Saját bevallása szerint nagyon szigorú edzéstervet követett, de csak ez vezetett nála eredményre. Természetesen az étrendjét is átalakította, és amint látta testén a változást, már nem is volt olyan nehéz követni a szabályokat. Most sokkal magabiztosabb, és energikusabbnak érzi magát, ráadásul mentálisan is sokkal frissebb.

Ashley James az átalakulás után Forrás: Instagram/Ashley James

Malek Andrea egy vérbeli vegetáriánus konyhatündér! Jöhet rakottas, rántott vagy habart fogás, neki nem jelent akadályt. A hús azonban semmilyen formában nem szerepel a receptkönyvében. Kivéve, ha fiai kérik, de akkor sem készít el akármit:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.