Jason Momoa elképesztően szexi! Edzés közben fotózták a sztárt

fotó szexi edzés Trónok harca Jason Momoa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 36 éves színész lassan úgy néz ki, mint egy görög félisten. A Trónok harcából ismert sztár az utóbbi hónapokban napi szintű látogatója volt az edzőtermeknek, aminek meg is lett az eredménye. 

Jason Momoa sűrűn posztol videókat és fotókat a kimerítő edzésekről, persze a hölgy rajongók legnagyobb örömére. A jövőben Aquamant alakító színész nagyon készül a következő szerepeire, ezért nem hagy ki egy napot sem, hogy az alakja minél kifogástalanabb legyen.

Jason Momoa és edzője Forrás: Instagram/prideofgypsies

Szerencsére videók is felkerülnek az edzésekről, így közelebbről is szemügyre vehetjük a sztár dagadó izmait.

88 that's my number #lindros @madawwe #beastmode cheehhhoooooo.

Jason Momoa (@prideofgypsies) által közzétett videó,

Pattog a popsi, hullámzik a felsőtest és tekereg a csípő. Ne ijedjenek meg, nem egy újabb harcművészetről van szó. Ezek egy csajos, alakformáló és szórakoztató mozgásforma elemei, amit úgy hívunk, twerk. Figyelem! Vadító képsorok következnek.
A jó anyagcsere a karcsúság titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160408-a-jo-anyagcsere-a-karcsusag-titka.htmlA megfelelően működő anyagcsere amellett, hogy ellátja a szükséges tápanyagokkal a sejtjeinket, nem hagyja felhalmozódni testünkben a salakanyagokat. Éppen ezért az egészséges étrenddel kiegészítve távol tartja, vagy éppen leégeti a plusz kilókat. A jó közérzet már csak a bónusz. Ez Zsír!--Alessandra Ambrosio: "Ha diétázom, akkor megindulok a lejtőn"http://www.life.hu/ez-zsir/20160411-a-victoria-secret-modell-alessandra-ambrosio-nem-szamolja-a-kaloriakat.htmlBármennyire is meglepő, nem minden Victoria's Secret modell választja a light és cukormentes életet. Alessandra Ambrosio legalábbis biztosan nem. Erről mesélt nemrég. Ez Zsír!OrigoBrutális átváltozás: 70 kilótól és pasijától is megszabadult az elszánt nőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160409-christine-carter-70-kilot-fogyott-es-a-pasijat-is-kidobta.htmlA 28 éves Christine Carter másfél évvel ezelőtt 165 centisen több mint 125 kilót nyomott. Túlsúlya már az életét veszélyeztette, barátja azonban őrült féltékenysége miatt nem akarta, hogy a nő lefogyjon. Christine végül 16 hónap alatt majd 70 kilótól és egy eszement pasitól is megszabadult. Ez Zsír!--Azta! Vadító bikinialakot villantott Pintér Adrienn, alias Adahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160409-pinter-adrienn-ada-dogos-bikinis-kepet-posztolt-instagramra.htmlA kétgyermekes anyuka huszonéves csitriket megszégyenítő képet poszolt magáról Instagram oldalán. Ez Zsír!--Hosszú Katinka embert próbáló pózban edzi brutális hátizmáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160407-hosszu-katinka-uszono-iron-lady-megmutatta-hogyan-edzi-testet.htmlNem hazudtolja meg magát az Iron Lady, aki megmutatta milyen, amikor hátizmait különös módon erősíti. Ez Zsír!--A kismama még 8 hónaposan is 70 kilós súlyokat emelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160406-emily-breeze-ross-8-honapos-terhesen-is-edz-70-kilos-sulyokat-emel.htmlEgész életében mozgott a 31 éves Emily Breeze Ross, így nem csoda, ha terhessége alatt sem akart leállni a testmozgással. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.