Újabb dögös Victoria's Secret modell flangált falatnyi bikiniben

modell Izabel Goulart fotó szexi Victoria's Secret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izabel Goulart Rio de Janeiro mesés tengerpartján bulizott és pihent a barátaival, melyről igen szexi felvételek készültek. 

A modell a szülőföldjén lazított egyet, mert elmondása szerint az utóbbi hónapokban kissé sok munkája volt. A 31 éves Izabel alakja egyszerűen tökéletes, és ez nem véletlen: keményen edz, és szigorú diétát követ minden nap. Ez igen!

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Gade

Pattog a popsi, hullámzik a felsőtest és tekereg a csípő. Ne ijedjenek meg, nem egy újabb harcművészetről van szó. Ezek egy csajos, alakformáló és szórakoztató mozgásforma elemei, amit úgy hívunk, twerk. Figyelem! Vadító képsorok következnek.
A jó anyagcsere a karcsúság titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160408-a-jo-anyagcsere-a-karcsusag-titka.htmlA megfelelően működő anyagcsere amellett, hogy ellátja a szükséges tápanyagokkal a sejtjeinket, nem hagyja felhalmozódni testünkben a salakanyagokat. Éppen ezért az egészséges étrenddel kiegészítve távol tartja, vagy éppen leégeti a plusz kilókat. A jó közérzet már csak a bónusz. Ez Zsír!--Alessandra Ambrosio: "Ha diétázom, akkor megindulok a lejtőn"http://www.life.hu/ez-zsir/20160411-a-victoria-secret-modell-alessandra-ambrosio-nem-szamolja-a-kaloriakat.htmlBármennyire is meglepő, nem minden Victoria's Secret modell választja a light és cukormentes életet. Alessandra Ambrosio legalábbis biztosan nem. Erről mesélt nemrég. Ez Zsír!OrigoKatus Attila napi tippjei az egészségért – 1.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160409-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-1-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján! Ez Zsír!--A zöldség- és gyümölcsevés vonzóbbá teszi a nőkethttp://www.life.hu/ez-zsir/20160410-a-zoldseg-es-gyumolcseves-vonzobba-teszi-a-noket.htmlA zöldségekben és gyümölcsökben található természetes összetevő hívogató ragyogást biztosít a bőrnek - állítják a szakemberek.Ez Zsír!--Vicces jógapercek Bebével – jógaórára vittük az énekesthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160405-bebet-abebe-daniel-enekest-jogaorara-vittuk.htmlA mosolygós énekest, aki nemrég drasztikus fogyókúrán esett át, jógaórára invitáltuk, ahol többet nevettünk, mint izzadtunk. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoLekövérezték a Victoria's Secret modellt, Erin Hearthertonthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160407-lekovereztek-a-victoria-secret-modellt-erin-hearthertont.htmlEmlékeztek még rá, amikor Palvin Barbit lekövérezték? Nos, egy Victoria's Secret modell, Erin Heartherton is ugyanezen ment át, és nemrég elmesélte, hogy milyen megpróbáltatások érték, amíg angyalszárnyakat viselt.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.