Katus Attila napi tippjei az egészségért – 6.nap

Forrás: Dreamstime -
egészség BikiniBody sport Katus Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján.

Reggelizz! Kutatások az mutatják, hogy akik kihagyják a reggelit, nagyobb eséllyel híznak el.

Forrás: Dreamstime

Szárított gyümölcsöt könnyű magunkkal vinni és tárolni, ezért tízórainak vagy uzsonnának kiváló.

Tornázz mindennap Katus Attilával a LifeNetwork tévében. Várunk egy közös edzésre reggel 7-kor, délután 3-kor és este 7-kor. Nincs kifogás! Bikini Body Katus Attilával!
Futókisokos - Mikor, mennyit, hogyan? http://www.life.hu/ez-zsir/20160414-futo-kisokos-igy-vagj-bele-a-szabadteri-sportba.htmlKinek nem ajánlott a futás? Hogyan érdemes elkezdeni, ha teljesen kezdő vagy? Miért kell odafigyelni a légzésre, és milyen terepen egészséges a futás? Tudj meg mindent a cikkünkből! Ez Zsír!--Katus Attila napi tippjei az egészségért – 5.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160413-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-5-nap.html Szeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Fehér Balázs a futásról: "A testem ellazul, és egyszerűen csak úszom a levegőben" http://www.life.hu/ez-zsir/20160413-feher-balazs-futoversenyre-keszul.htmlFehér Balázs életében új fejezetet nyitva, készen áll az új élményekre és kihívásokra. Ennek jegyében elindul a tavaszi futószezon első nagy versenyén, amire profi segítséggel készül. Korompay-Túróczi Réka hosszútávfutó, triatlonista motiválja Balázst az edzéseken. Ez Zsír!--Így éld túl a fogyókúra első napjait!http://www.life.hu/ez-zsir/20160413-igy-eld-tul-a-fogyokura-elso-napjait.htmlA fogyókúra első hete az egész időszak legnehezebb pár napja. Nem könnyű átállni az új étrendre, és beiktatni a rendszeres sportolást. Ráadásul az is sokszor megfordul a fejünkben, hogy túl nehéz: egyszerűbb lenne feladni az egészet. De ne tedd, inkább olvasd el túlélőtippjeinket! Ez Zsír!--A jó anyagcsere a karcsúság titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160408-a-jo-anyagcsere-a-karcsusag-titka.htmlA megfelelően működő anyagcsere amellett, hogy ellátja a szükséges tápanyagokkal a sejtjeinket, nem hagyja felhalmozódni testünkben a salakanyagokat. Éppen ezért az egészséges étrenddel kiegészítve távol tartja, vagy éppen leégeti a plusz kilókat. A jó közérzet már csak a bónusz. Ez Zsír!--Rogán Cecília: "A nagy izmoknál sokkal többet számít a testtartás"http://www.life.hu/ez-zsir/20160411-rogan-cecilia-egeszseges-eletmodrol-es-sportrol-meselt.htmlRogán Cecília az egészséges életmód híve: a sport és az egészséges étkezés a mindennapjainak szerves része. Gyermekei születése előtt versenyszerűen teniszezett, nemrég azonban a fitnesz lett az első számú edzésforma az életében. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.