Te jógáznál meztelenül idegenekkel? Ilyen érzés valójában!

Forrás: Instagram/Robyn Smith -
pucér meztelen mozgás jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Otthon, csendes magányban még csak-csak ráveszi magát az ember, hogy bármit is meztelenül csináljon, de vajon milyen érzés lehet, teljesen idegen emberekkel együtt mozogni pucéron? 

A meztelen jógában nincs semmi szexualitás, viszont annál intimebb. A kívülállók számára nehéz elképzelni, hogy az egymás előtti pucérkodás egyáltalán nem kényelmetlen vagy kínos, de ha hihetünk Robyn Smith-nek, - aki kipróbálta ezt a mozgásformát - akkor állíthatjuk, hogy felszabadító érzés.

Forrás: Instagram/Robyn Smith

Természetesen szorongásokkal telve lépett be a terembe Robyn, annak ellenére, hogy saját bevallása szerint ő ki van békülve a testével. Mégis nehezen tudta elképzelni, mi fog ott történni, miután lekerültek a ruhák. A kezdeti izgalom után azonban egyből megnyugodott, ás állítja, nem kínos érzés a meztelen jóga, hiszen itt mindenki önmagára figyel, befelé fordulva, és egyébként is, ha mindenki meztelen, senki sem meztelen.

“Egy idő után teljesen megfeledkeztem arról, hogy nincsen rajtam ruha. Sokkal nagyobb figyelmet fordítottam a légzésre, a pózokra, az izmaimra, mint arra, hogy pucér vagyok”

- írta Robyn. Hozzátette, hogy mindent összevetve egyszerűen imádta! Azt mondta, felszabadító érzés, és soha nem érezte még magát ennyire összhangban a testével. Azt azért megjegyezte, hogy az ilyen alkalmakra nem árt saját jógaszőnyeggel készülni.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.