Ez történt a férfival, aki 100 napja csak krumplit eszik

diéta krumpli táplálkozás egészség étkezés evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös diétába kezdett egy ausztrál férfi, aki eldöntötte: burgonyán kívül semmi mást nem eszik majd. Az eredmény elképesztő!

Csaknem 152 kilót nyomott a 36 éves Andrew Taylor, amikor eldöntötte, hogy diétázni kezd. A fogyókúrát azonban nem bonyolította túl, eldöntötte ugyanis, hogy kalóriaszámolgatás helyett elintézi annyival a dolgot, hogy csak burgonyát fog enni. Így is lett: a főtt, tört, illetve tepsiben, olaj nélkül sült krumplin kívül minden más ételt kiiktatott az étrendjéből.

Forrás: Facebook/ Spud fit

Az eredmény elképesztő volt, a férfi ugyanis a 100. napnál tartott, amikor a mérleg 33 kilóval kevesebbet mutatott, az orvosi vizsgálatok alapján pedig a férfi makkegészséges. Az viszont, hogy az étrendje ennyire egyhangú, arra kényszerítette a férfit, hogy az élet más területén találjon örömforrást - nyilatkozta az ausztrál Mashable-nak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.