Diana diétája: ezeket ette a hercegné, hogy megőrizze vonalait

Forrás: Wikipédia -
séf diéta szakács főzés étrend táplálkozás Diana hercegnő életmód ételek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alapvetően kedvelte az egészséges ételeket, ám olykor-olykor azért Diana is engedett a csábításnak. Így étkezett a nép hercegnője egykori szakácsa, Darren McGrady szerint.

Darren McGrady 1982 és 1993 között irányította a legfőbb londoni királyi rezidencia, a Buckingham-palota konyháját, a hercegi pár válása után pedig Diana hercegnőnek főzött - ennélfogva tehát tud egyet s mást arról, hogyan őrizte meg híresen karcsú vonalait "a nép hercegnője".

Forrás: Wikipédia

A szakács szerint az állítólag bulimiával küzdő Diana alapvetően egészségesen étkezett: kerülte a vörös húsokat, és a szénhidrátok bevitelét is igyekezett csökkenteni.

Azt mondta nekem: maga ügyel a zsírokra, én pedig elintézem a szénhidrátokat az edzőteremben

Péterfy Bori nem csak a színpadon rocksztár. Ez azonban az alakján egy cseppet sem látszik. Igaz, köze lehet ehhez annak, hogy több mint 20 éve a jóga szerelmese. Sőt, ha teheti, gyalog vagy biciklivel közlekedik. Nem beszélve a koncertekről!

Katalin hercegné elárulta, minek köszönheti karcsú alakjáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160412-katalin-hercegne-elmondta-karcsu-alakjanak-titkat.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: Katalin hercegné már nem is lehetne vékonyabb, soványsága miatt pedig sokan aggódnak érte. A hercegné indiai körútja alatt osztotta meg híresen vékony alakjának titkát. Ez Zsír!--Szezonális ételek, grillcsirke és sok-sok vaj – Vajon mi kerül Erzsébet királynő asztalára?http://www.life.hu/ez-zsir/20150910-erzsebet-kiralyno-miket-eszik.htmlDarren McGrady több évtizede áll a brit királyi család szolgálatában, mint szakács – rajta kívül valószínűleg senki más nem ismeri olyan jól Erzsébet királynő legkedveltebb étkeit.Ez Zsír!--Kiderült! Így őrzi meg alakját Katalin hercegné húga, Pippa Middletonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160401-pippa-middleton-katalin-brit-hercegne-huga-igy-orzi-meg-alakjat.htmlA brit hercegné 32 éves testvére egy nemrég adott interjújában árulta el étkezési szokásait. Érdemes ellesni tőle! Ez Zsír!--Rúdtánccal nyerte vissza alakját Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150730-rudtanccal-nyerte-vissza-alakjat-katalin-hercegne.htmlAhogy már megírtuk, a királyi palota egyik testőre abból űz sportot, hogy az uralkodócsalád titkait kiszivárogtatja, ezzel kínos helyzetbe hozva őket. Ez Zsír!--Katalin, a diétahercegnő - vajon melyiket választja a szülés után?http://www.life.hu/ez-zsir/20150129-katalin-hercegno-vilmos-herceg-felesege-vajon-dietazik-e-a-szulese-utan-is.htmlA mindig karcsú Katalin hercegnőtől köztudottan nem állnak távol a diéták. Bár nádszálkarcsú volt akkor is, 2011-ben az esküvője előtt mégis kőkemény diétába kezdett, hogy tökéletesen mutasson rajta az álomruha. A hercegnő első gyermeke születése után néhány hónappal is csúcsformában volt, és ez egészen biztosan így lesz a második baba világra jövetele után is. Lássuk, melyek Katalin kedvenc diétái.Ez Zsír!--Ajjaj! A paleó diéta veszélyes, és hízáshoz is vezethttp://www.life.hu/ez-zsir/20160227-a-paleo-dieta-valojaban-veszelyes-es-hizashoz-vezet.htmlA közhiedelemmel ellentétben a paleó diéta nem segít a fogyásban és segít az izmok megerősítésében, hanem épp ellenkezőleg: az alacsony szénhidráttartalmú, zsírban gazdag étrend hízáshoz vezet. A szakemberek helyette a mediterrán diétát ajánlják - írja a Medipress. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.