Fogyni szeretnél? Napozz minél többet!

Forrás: Dreamstime -
napozás diéta fogyás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy friss kutatás szerint minél többet sütteted a hasad, annál hatékonyabb lesz a diétád. Persze emellett a védekezés is fontos a káros napsugarak ellen.

A napsugarak hatására a tested D-vitamint termel. A hírek alapján ez a vitamin nemcsak a csontjaid egészségéért felel, hanem segít a fogyókúra alatt is. Svéd kutatók 1 éven keresztül vizsgálták 1000 nő súlyát és napozási szokásait, az eredmény pedig igen meglepő lett - írja a Sciencedaily.

Forrás: Dreamstime

A szigorú étrend és edzésterv mellett azok szabadultak meg gyorsabban a felesleges kilóktól, akik többet tartózkodtak a napon.

Kiderült! A napozás és a napfény a hosszú élet titka

A napfény akár a hosszú élet titka is lehet, olyan jó hatással van a szervezetre. Többek között csökkenti a vérnyomást és a stroke kockázatát is - állítja Dr. Richard Weller, az Edinburgh-i Egyetem dermatológusa.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!
Katus Attila napi tippjei az egészségért – 24.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160503-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-24-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Mikor, mennyit, hogyan? Minden, amit tudni akartál a kardióedzésrőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160427-minden-amit-tudni-akartal-a-kardioedzesrol.htmlMiért fontos a kardióedzés, milyen gyakran kell végezni, és milyen intenzitással? Katus Attila most beavat benneteket a kardedzés rejtelmeibe. Ez Zsír!--Katus Attila napi tippjei az egészségért – 21. naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160429-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-21-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Amikor a dolce vitának meszeltek - Egy hónap édesség nélkül tényleg maga a pokol?http://www.life.hu/ez-zsir/20160430-2016-kihivas-eve-aprilisban-nem-eszem-edesseget-tapasztalatok.htmlVilágéletemben édesszájú voltam, így tudtam, ha ezen a téren valaha önuralmat akarok gyakorolni, arra nem lesz a Life.hu áprilisi kihívásánál megfelelőbb alkalom. Különben is, ha jobban belegondoltam, arra jutottam: nem olyan nagy kunszt egy hónapra kizárni mindenfajta édességet! És ezúttal is – mint amikor tinédzserként azt hittem, jó ötlet kiszőkíteni a sötétbarna hajamat – kiderült, hatalmasat tévedtem! Ez Zsír!--Napi 25 perc gyaloglás hét évvel hosszabbítja meg az életethttp://www.life.hu/ez-zsir/20160427-gyaloglas-az-egeszsegert-napi-25-perc-meghosszabbitja-az-eleted-kutatas.htmlA rendszeres mozgás felére csökkenti a szívroham miatti halálozás kockázatát, napi 25 perc tempós séta pedig akár hét évet is hozzáadhat az élethez - állítják a szakemberek. Ez Zsír!OrigoIgazi csodaszer: a kék áfonyahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160426-igazi-csodaszer-a-kek-afonya.htmlMiért imádjuk ezt a csodásan kéklő, lédús, isteni ízű bogyós gyümölcsöt? Mert igazi szuperétel: lassítja az öregedést, elképesztően magas az antioxidáns-tartalma, erősíti az immunrendszert, ráadásul zsírbontóként is működik. Íme, az áfonya jótékony hatásai a szervezetre! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.