Szexi rendőrnőért őrül meg most az Instagram népe - Elképesztő képek!

Forrás: Instagram/Adrienne Koleszar -
izomzat alak rendőrnő mozgás sport Instagram edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adrienne Koleszár fiatal, gyönyörű, és előszeretettel oszt meg magáról dögös képeket - miközben rendőrként teljesít szolgálatot Németországban.

Adrienne Koleszár hivatásos rendőrnő, aki a nap végén, ha lekerül az egyenruha, edzőterembe jár, bikiniben pózol és az egészséges életmódra buzdítja követőit az Instagramon.

Forrás: Instagram/Adrienne Koleszar

Adrienne, aki saját bevallása szerint imádja munkáját, heti ötször jár edzeni, hogy megőrizze fittségét és formáját, ugyanakkor az étkezésére is igyekszik odafigyelni.

Forrás: Instagram/Adrienne Koleszar

A fiatal rendőrnő mindennapjait már több mint százezren követik Instagramon, ami az ide feltöltött képei alapján nem csoda: Adrienne elképesztően jól fest egyenruhában, feszes edzőcuccban és bikiniben is.

Forrás: Instagram/Adrienne Koleszar

Újabb remek érv, hogy kisbabával is lehet sportolni. Sőt, mi több, a kangatraining során nem csak a mama, de a baba is jól szórakozik. A gyakorlatok alatt a hordozóban szemlélődik. Az órák után pedig a többi sporttársával barátkozik.

Katus Attila napi tippjei az egészségért – 24.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160503-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-24-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Hamarosan itt az eperszezon – Ezért egyél belőle minél többet!http://www.life.hu/ez-zsir/20160502-hamarosan-itt-az-eperszezon-ezert-egyel-belole-minel-tobbet.htmlMesésen pirosló, csodálatosan édes, ráadásul szuper egészséges. Nem véletlen, hogy az eper az egyik kedvenc gyümölcsünk, így alig várjuk a szezonját. Ez Zsír!OrigoKiderült! Így őrzi meg alakját Katalin hercegné húga, Pippa Middletonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160401-pippa-middleton-katalin-brit-hercegne-huga-igy-orzi-meg-alakjat.htmlA brit hercegné 32 éves testvére egy nemrég adott interjújában árulta el étkezési szokásait. Érdemes ellesni tőle! Ez Zsír!--Elképesztően fest fürdőruhában a 46 éves Catherine Zeta-Joneshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160325-catherine-zeta-jones-szineszno-46-evesen-elkepesztoen-nez-ki-furdoruhaban.htmlAz Oscar-díjas színésznő férjével, Michael Douglasszal együtt kapták lencsevégre mexikói nyaralásuk közben. Ez Zsír!--Mikor, mennyit, hogyan? Minden, amit tudni akartál a kardióedzésrőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160427-minden-amit-tudni-akartal-a-kardioedzesrol.htmlMiért fontos a kardióedzés, milyen gyakran kell végezni, és milyen intenzitással? Katus Attila most beavat benneteket a kardedzés rejtelmeibe. Ez Zsír!--Egy megjegyzés miatt kezdett fogyókúrázni a 185 kilós plus size modellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160504-rosie-mercado-plus-size-modell-tobb-mint-100-kilot-fogyott.html185 kilóról kezdte három évvel ezelőtt, most 77 kilót nyom a 36 éves Rosie Mercado, akit egy megjegyzés indított el a fogyás és az egészségesebbé válás útján. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.