Hihetetlen! Bíró Ica ruhamérete 20 éve nem változott

videó Bíró Ica ruhaméret edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitnesz-szakértő a mai napig megőrizte a csodás alakját és ennek az egyik bizonyítéka, hogy sok ruhadarabja a mai napig jó rá.

Bíró Ica szerint az embernek mindig meg kell újulni, főleg ha öltözködésről van szó. Az énekesnő szerencsés alkatnak mondhatja magát, hiszen ugyanolyan bomba formában van, mint 20 évvel ezelőtt.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!
Így változtass fokozatosan az étrendeden – A BikiniBody dietetikusának tippjei!http://www.life.hu/ez-zsir/20160505-a-bikinibody-dietetikusanak-abonyi-orsinak-masodik-heti-beszamoloja.htmlAbonyi Orsi táplálkozási szakember, a Katusfood dietetikusa a BikiniBody program két és fél hónapja alatt minden pénteken hasznos tanácsokkal jelentkezik, hogy ezzel is közelebb kerülhessetek a célhoz, a megérdemelt bikiniformához. Ez Zsír!--Szexi rendőrnőért őrül meg most az Instagram népe - Elképesztő képek!http://www.life.hu/ez-zsir/20160505-adrienne-koleszar-szexi-rendornoert-orul-meg-az-instagram.htmlAdrienne Koleszár fiatal, gyönyörű, és előszeretettel oszt meg magáról dögös képeket - miközben rendőrként teljesít szolgálatot Németországban. Ez Zsír!OrigoAshley Graham gömbölyded modell megmutatta bikinialakjáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160505-ashley-graham-plus-size-modell-bikiniben-fotozkodott.htmlAz új kampányának célja, hogy minden nő vállalja fel testét függetlenül attól, hogy hány éves, vagy milyen az alakja. Biztat mindenkit, hogy kövesse az ő példáját. Ez Zsír!OrigoElámultak Kárpáti Rebeka alakján a kommentelőkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160504-elamultak-a-tv2-joban-rosszban-sztarjanak-karpati-rebekanak-alakjan-a-kommentelok.htmlKárpáti Rebeka, a Jóban Rosszban színésznője megmutatta kemény munkájának eredményét, rajongói pedig elaléltak a látványtól. Ez Zsír!OrigoJobb szexre vágysz? Számold a kalóriákat!http://www.life.hu/ez-zsir/20160503-a-szexualis-elet-a-fogyassal-es-a-kaloriak-megvonasaval-elerheto.htmlA fogyás nem csupán az egészségednek és a vonalaidnak tehet jót, hanem a nemi életednek is. Ez Zsír!--Gáspár Győző első helyen végzett egy fitnesz versenyenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160502-gaspar-gyozo-enekes-showman-elso-helyen-vegzett-egy-fitnesz-versenyen.htmlHatalmas bravúr! Mínusz 40 kiló, és sok-sok nélkülözés, de a showman szerint megérte az áldozat, mert élete legjobb élménye volt, izmait fitoktatva a színpadon állnia. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.