Steve Martin meghízott? Nagyon kigömbölyödött a színész

súly színész hízás Steve Martin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár egy jóllakott óvodás, úgy pózolt Steve Martin azon az estélyen, melyen a Tony-díj jelöltjeit harangozták be. 

A hollywoodi színész kissé kigömbölyödött - legalábbis erről árulkodik az a fotó, melyet legutóbb készítettek róla a Tony-díj jelöltjeit beharangozó gálán. A világsztár - aki 67 évesen lett apa - kerek arcával úgy nézett ki, mint egy elégedett, jóllakott óvodás. Íme, a fotó:

Forrás: NORTHFOTO/Ace Pictures/Nancy Rivera

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Így változtass fokozatosan az étrendeden – A BikiniBody dietetikusának tippjei!http://www.life.hu/ez-zsir/20160505-a-bikinibody-dietetikusanak-abonyi-orsinak-masodik-heti-beszamoloja.htmlAbonyi Orsi táplálkozási szakember, a Katusfood dietetikusa a BikiniBody program két és fél hónapja alatt minden pénteken hasznos tanácsokkal jelentkezik, hogy ezzel is közelebb kerülhessetek a célhoz, a megérdemelt bikiniformához. Ez Zsír!--Úszógumi a strandon? Így szabadulj meg a hasadon lévő zsírtólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160506-igy-szabadulj-meg-a-hasadon-levo-zsirtol.htmlKözeleg a strand szezon, valószínűleg te sem akarsz úszógumival menni a vízpartra. Nem olyan egyszerű megszabadulni a hasadon lévő zsírtól, gondolhatod, pedig ez nem így van. Eláruljuk mi a titka az izmos hasnak.Ez Zsír!--Ashley Graham gömbölyded modell megmutatta bikinialakjáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160505-ashley-graham-plus-size-modell-bikiniben-fotozkodott.htmlAz új kampányának célja, hogy minden nő vállalja fel testét függetlenül attól, hogy hány éves, vagy milyen az alakja. Biztat mindenkit, hogy kövesse az ő példáját. Ez Zsír!OrigoFogyni szeretnél? Napozz minél többet!http://www.life.hu/ez-zsir/20160504-friss-kutatas-a-napozas-segit-a-fogyasban-a-dieta-mellett-elengedhetetlen-a-napfeny.htmlEgy friss kutatás szerint minél többet sütteted a hasad, annál hatékonyabb lesz a diétád. Persze emellett a védekezés is fontos a káros napsugarak ellen. Ez Zsír!OrigoElámultak Kárpáti Rebeka alakján a kommentelőkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160504-elamultak-a-tv2-joban-rosszban-sztarjanak-karpati-rebekanak-alakjan-a-kommentelok.htmlKárpáti Rebeka, a Jóban Rosszban színésznője megmutatta kemény munkájának eredményét, rajongói pedig elaléltak a látványtól. Ez Zsír!OrigoAmikor a dolce vitának meszeltek - Egy hónap édesség nélkül tényleg maga a pokol?http://www.life.hu/ez-zsir/20160430-2016-kihivas-eve-aprilisban-nem-eszem-edesseget-tapasztalatok.htmlVilágéletemben édesszájú voltam, így tudtam, ha ezen a téren valaha önuralmat akarok gyakorolni, arra nem lesz a Life.hu áprilisi kihívásánál megfelelőbb alkalom. Különben is, ha jobban belegondoltam, arra jutottam: nem olyan nagy kunszt egy hónapra kizárni mindenfajta édességet! És ezúttal is – mint amikor tinédzserként azt hittem, jó ötlet kiszőkíteni a sötétbarna hajamat – kiderült, hatalmasat tévedtem! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.