Voksán Virág elárulta tökéletes alakjának titkát

diéta fogyás Voksán Virág hízás tökéletes alak playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A playmate igyekszik odafigyelni arra, hogy mit eszik, és bár sokszor éjszakáznia kell, arra ügyel, hogy este már ne csapjon nagy lakomákat.

Virág általában reggel eszik szénhidrátot, este pedig inkább fehérjét, azt viszont finom csoki formájában.

„Szénhidrátot és cukrot reggel fogyasztok. Például simán eszem reggelire túró rudit, vagy sajtos croissant, és mivel utána edzem, ez nem gond. Délután viszont általában már csak étrendkiegészítő shakeket iszom" – mondta Virág, aki azt isi elárulta, amikor éjszakai fellépése van, akkor hazafelé egy proteines csokit fogyaszt.

Jóga, pilates és balett. Önök melyik mozgásformára esküsznek? Nem tudnak választani? Semmi baj, a Booty Barre ugyanis a három edzést ötvözi. A bár órák azonban nem csak az alakunkat formálják, de a tartásunkat és a légzéstechnikánkat is javítják.
Így változtass fokozatosan az étrendeden – A BikiniBody dietetikusának tippjei!http://www.life.hu/ez-zsir/20160505-a-bikinibody-dietetikusanak-abonyi-orsinak-masodik-heti-beszamoloja.htmlAbonyi Orsi táplálkozási szakember, a Katusfood dietetikusa a BikiniBody program két és fél hónapja alatt minden pénteken hasznos tanácsokkal jelentkezik, hogy ezzel is közelebb kerülhessetek a célhoz, a megérdemelt bikiniformához. Ez Zsír!--Steve Martin meghízott? Nagyon kigömbölyödött a színészhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160506-steve-martin-meghizott-nagyon-kigombolyodott-a-szinesz.htmlAkár egy jóllakott óvodás, úgy pózolt Steve Martin azon az estélyen, melyen a Tony-díj jelöltjeit harangozták be. Ez Zsír!--Katus Attila napi tippjei az egészségért – 26.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160504-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-26-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Ashley Graham gömbölyded modell megmutatta bikinialakjáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160505-ashley-graham-plus-size-modell-bikiniben-fotozkodott.htmlAz új kampányának célja, hogy minden nő vállalja fel testét függetlenül attól, hogy hány éves, vagy milyen az alakja. Biztat mindenkit, hogy kövesse az ő példáját. Ez Zsír!OrigoElámultak Kárpáti Rebeka alakján a kommentelőkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160504-elamultak-a-tv2-joban-rosszban-sztarjanak-karpati-rebekanak-alakjan-a-kommentelok.htmlKárpáti Rebeka, a Jóban Rosszban színésznője megmutatta kemény munkájának eredményét, rajongói pedig elaléltak a látványtól. Ez Zsír!OrigoKatus Attila napi tippjei az egészségért – 25.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160504-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-25-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.