Micsoda formák! Kimi Raikkönen csajának írtó jó teste van - Fotó!

Forrás: Instagram/minttuvirtanen -
Forma-1 Kimi Räikkönen Minttu Virtanen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forma-1 világbajnokának kedvese rengeteget edz, hogy tökéletes legyen a teste. És az is.

Minttu Virtanen, aki Instagram-oldalára leginkább cuki kisfiáról, Robinról posztol, most kivételt tett. Edzés közbeni fotót tett közzé magáról, mi pedig nem tudjuk levenni a szemünket kőkemény hasáról.

Forrás: Instagram/minttuvirtanen

Természetesen boldog szelfikből sincs hiány, mutatunk is egyet:

Forrás: Instagram/minttuvirtanen
Katus Attila napi tippjei az egészségért – 28.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160504-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-28-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Katus Attila napi tippjei az egészségért – 27. naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160504-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-27-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--3 variáció egészséges palacsintárahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160506-3-variacio-egeszseges-palacsintara.htmlA palacsinta egy szuper étel, így nem csoda, hogy minden variációját imádjuk. Ezúttal három egészséges receptet mutatunk, amelyeknél csupán a lisztre és az édesítőszer használatára kell odafigyelni. Ez Zsír!--Hoppá! Kulcsár Edina rengeteget fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160507-kulcsar-edina-rengeteget-fogyott.htmlKulcsár Edina eddig is bomba nő volt, de mostanra már tényleg kifogástalan alakkal büszkélkedhet. Ez Zsír!--Szépség és stabilitás egy jógapózbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160506-szepseg-es-stabilitas-egy-jogapozban-virabhadraszana-3.htmlAz egyensúlygyakorlatok azért nagyon fontosak, mert felkészítik az idegrendszert és az izomzatot arra az esetre, ha egyensúlyunkat hirtelen elveszítenénk (megcsúszunk, meglöknek, nagyot fékez a busz stb.). Megtanítják, hogy mely izmokat – milyen sorrendben és erővel – kell bekapcsolni, hogy talpon maradjunk. Ez mindenkinek nagyon fontos, de az időseknek, csontritkulással élőknek hatványozottan! Mindemellett az egy lábon állás az egyik legjobb farizomerősítő, fenékkerekítő, -feszesítő gyakorlat, úgyhogy Hölgyeim, Uraim, ne fukarkodjunk vele! Ez Zsír!Voksán Virág elárulta tökéletes alakjának titkáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160506-voksan-virag-playmate-elarulta-tokeletes-alakjanak-titkat.htmlA playmate igyekszik odafigyelni arra, hogy mit eszik, és bár sokszor éjszakáznia kell, arra ügyel, hogy este már ne csapjon nagy lakomákat. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.