Aputestből kockahas: 8 hét alatt pattintotta ki magát a 43 éves Darren Kenny

fogyás izmos aputest életmód edzés kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szigorú diétának és a kemény edzéseknek hála testzsírszázalékát a felére csökkentette a brit férfi. 

Heti háromszori kemény edzés és fehérjében gazdag étrend - ha röviden össze kéne foglalni, ezzel a módszerrel fogyott le és gyúrta magát izmosra Darren Kenny.

Ilyen volt Forrás: Darren Kenny

A 43 éves menedzser, aki a Daily Mailen osztotta meg elképesztő átalakulásának történetét, testzsírszázaléka 17 %-ról 9 %-ra csökkent mindössze 8 hét leforgása alatt ezzel a módszerrel.

És ilyen lett Forrás: Darren Kenny

Darren apró változtatásokkal érte el a kívánt testsúlyt és külsőt: visszaszorította a szénhidrátfogyasztást, mellőzte étrendjéből a cukrokat, a szokásos szendvicses ebédje helyett csirkét és zöldséget evett, míg a kolbászos, sült csirkés és sült krumplis vacsorát felváltotta a lazac, a csirke és az édesburgonya.

Kolbász helyett korpás keksz: így diétázik a pasi

Ki mondta, hogy a fogyókúra csakis a nők reszortja? Hamarosan kiderül, hogy a férfiakat is zavarják a gonosz kis zsírpárnák. Ultra light kacsazsír, fitneszkolbász, kalóriaszegény tepertő: következzen a fogyókúra egy kajafüggő pasi szemével. És gyomrával. Kattints ide a cikkért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.