fogyás életmódváltás hízás fájdalom Cseke Katinka fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő kemény diétán és edzéseken van túl, de megérte, mert kínzó hátfájdalmai elmúltak és most fitten és egészségesen éli az életét.

Cseke Katinkának komoly elhatározásra volt szüksége ahhoz, hogy életmódot váltson. Amikor már a fájdalomcsillapítók sem oldották meg gerincfájdalmait, úgy döntött változtatnia kell – írja a Story.

Forrás: SuperTV2

„A fájdalmak egyre kínzóbbak lettek, szenvedtem, már lehajolni sem tudtam. Ekkor elhatározásra jutottam, elhagytam a szénhidrátos ételeket, helyettük azóta is inkább sok zöldséget és gyümölcsöt eszem. Eljártam masszázsra, szeptember óta pedig rendszeresen kerékpáros aerobikra, azaz spiningórákra járok" – mesélte Katinka.

Gáspár Laci testépítő babérokra tőr. Azaz, pontosítsunk, a súlyzók emelgetése egyelőre csak hobby Laci számára. De ki tudja mit hoz a jövő... Főleg mivel az izzasztó időtöltés eredménye eddig mínusz 18 kilogramm zsír és számos plusz kilogramm izom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.