Az X-Men sztárja, Olivia Munn teljesen átalakult - Elárulta a titkát!

Forrás: Instagram / Olivia Munn -
diéta X-Men Olivia Munn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olivia Munn egy elég kemény diétába fogott bele: 80 %-ban zöldséget és gyümölcsöt, a maradék 20 %-ban pedig bármit ehetett. 

Az biztos, hogy ez a szuperhős diéta! Az X-Men sztárja, Olivia Munn csodásan átalakult a film kedvéért, de

mindez nem is volt olyan egyszerű.

A színésznő nemrég elárulta a titkát, egy bizonyos 80-20 nevezetű diétának köszönheti alakját. A diéta lényege, hogy 80%-ban csak zöldséget, és gyümölcsöt, a maradék 20%-ban pedig bármit ehet.

Forrás: Instagram / Olivia Munn

Egy páros kiparodizálta a világjáró szerelmesekethttp://www.life.hu/news/20160518-egy-paros-gunyt-uzott-a-vilagot-korbejaro-szerelmesekrol.htmlSokan felfigyeltek Murad és Natalia Osmann képeire, ők azok akik megteremtették az úgynevezett "kövess engem" stílust. A páros után most egy tajvani kettős is nekiindult az útnak, ám ők egészen másfajta képeket csináltak. NewsOrigoA Ranieri-hasonmás villanyszerelő kihasználta adottságait: két hét alatt 26 nőt vitt ágybahttp://www.life.hu/news/20160518-a-ranieri-hasonmas-villanyszerelo-kihasznalta-adottsagait-es-26-not-vitt-agyba.htmlEgy skót villanyszerelő nagyon hasonlít a Leicester City sikeres menedzserére, Claudio Ranierire, és ezt ki is használja. Az olasz klub bajnoki sikere óta - azaz 2 hét alatt - már 26 nőt csábított el. NewsAFPFél London keresi azt az idős házaspárt, akik egy menő techno buliban pörögtek a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20160518-fel-london-keresi-azt-az-idos-hazaspart-akik-egy-meno-technobuliban-porogtek-a-hetvegen.htmlIgazán nagy sajtóvisszhangot váltott ki egy 70 év fölötti házaspár hétvégi kiruccanása: a páros felkereste London legmenőbb klubját, tequilázgattak és elektronikus zenére lassúztak. NewsOrigoAz anya már a természetes császármetszés mellett is dönthethttp://www.life.hu/news/20160512-az-anya-mar-a-termeszetes-csaszarmetszes-mellett-is-donthet.htmlA természetes császármetszés esetében a kicsi részben önállóan bújik ki a méhből, és mindezt az anya is végignézheti, mivel nem teszik fel azt a függönyt, ami eltakarja a műtétet. News--Adele keményen megmondta a véleményét Beyoncérólhttp://www.life.hu/news/20160509-adele-kemenyen-megmondta-a-velemenyet-beyoncerol.htmlAz eddig sem volt titok, hogy Adele bátran megmondja a véleményét, ráadásul úgy, hogy nem igazán érdekli, hogy kinek, vagy épp kiről. Így volt ez a napokban is, amikor az énekesnő megszakította koncertjét, és Beyoncéról vallott... NewsOrigoKína nagy dobása, a sanghaji Disneyland, tényleg betalálthttp://www.life.hu/news/20160512-kinaban-epult-a-vilag-legnagyobb-disney-kastelya-ami-hamarosan-megnyitja-kapuit.htmlMár tényleg nem sokat kell aludni a várva várt pillanatig, amikor is megnyílnak a sanhaji Disneyland kapui. A próbaüzem már napok óta tart, és egy videó is napvilágot látott, amely a vidámpark egyik fő látványosságáról készült. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.