Az anyák visszavágnak: megmutatták, milyen valójában a szülés utáni test

Forrás: Instagram/Nikki Mills -
szülés anya test Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mondhatni minden várandós sztár közzéteszi fotóját testéről, és azután is, hogy életet adott gyermekének. Valamennyien szinte azonnal tökéletesen ragyognak, a valóság azonban ettől távol áll. 

Nagyon sok nő küzd azzal, hogy szülés után teljesen megváltozik a teste. Természetes, hogy nem olyan alakkal ébrednek, mint a várandósság előtt, mégis egyre nagyobb a nyomás a nőkön a rengeteg tökéletes sztár miatt. Sok anya döntött úgy ezért, hogy megosztja szülés utáni testét. Többek között Nikki Mills is megmutatta, hogyan nézett ki egyből a szülés után, valamint azt is, mennyit sikerült leadni később, de nem ő az egyetlen.

Forrás: Instagram/Nikki Mills

A blogger, Courtney is közzétette, hogyan nézett ki 8 héttel a szülés után, valamint 18 hónappal később.

Forrás: Instagram/Courtney
Katus Attila: "Ne akarj minden eszközt bevetve, az egészségedet feláldozva a legjobban kinézni. Inkább élj egészségesen!"http://www.life.hu/ez-zsir/20160519-katus-attila-negyedik-beszamoloja-a-bikinibody-programrol.htmlKatus Attila, aki a BikiniBody program keretein belül egy fiatal lánynak, Teodórának az életmódváltását segíti és felügyeli, ezúttal arról ír, hogy milyen az ideális női test, és hogyan kell látni a különböző fogyókúrákat és diétákat, illetve miért kell ezek helyett az egészséges életet választani. Ez Zsír!--Inzulinrezisztenciával és pajzsmirigybetegséggel küzd a gyönyörű fitneszmodell, Tarcsa Leonettahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160518-tarcsa-leonetta-inzulinrezisztenciaval-es-pajzsmirigybetegseggel-lett-fitneszmodell.htmlA 25 éves Tarcsa Leonetta korábban évekig jojo-effektussal küzdött. Amikor 2013-ban kiderült betegsége, életmódváltásba kezdett. A rendszeres sportnak és a megfelelő étkezésnek köszönhetően ma már finteszmodellként versenyez, és egyre jobb eredményeket ér el. Ez Zsír!OrigoApáti Bence megmutatta milyen szuperhajlékonyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160516-apati-bence-balettmuvesz-a-tv2-kismenok-zsuritagja-jogaoran-megmutatta-milyen-szuperhajlekony.htmlA Magyar Állami Operaház magántáncosát meginvitáltam egy jógaórára, és csak ámultam, bámultam, milyen hajlékony. Bármilyen csavaros ászanát eszeltem ki, mindet csillagos ötösre teljesítette. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoKatus Attila napi tippjei az egészségért – 39.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160518-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-39-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--A szoptatás alatt is sportolnál? Erre figyelj!http://www.life.hu/ez-zsir/20160517-sportok-amiket-szoptatas-alatt-is-lehet-csinalni.htmlAz igazi sportfanatikusok sokszor egy napot sem tudnak kihagyni, így már a szülés után is mihamarabb szeretnék újra átmozgatni a testüket. De mit szabad és mit nem szabad szoptatás alatt csinálni? Most kiderül! Ez Zsír!--A Thor sztárja, Chris Hemsworth soha többé nem fogy le egy szerep kedvéért semhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160518-a-thor-sztarja-chris-hemsworth-soha-tobbe-nem-fogy-le-egy-szerepert.htmlAnnak idején az egész világot megrázta a csontsoványra fogyott Chris Hemsworth látványa, aki A tenger szívében forgatása miatt szabadult meg a kilóktól. A színész mindenkit megnyugtatott: nem lesz többé ilyen. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.